- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mi 14 pro
- Konular
- 1
Selamlar, iPhone 11 satıp mı 11 ultra aldım pasaport kayıtlı.İçi hiç açılmamış ve sıfır ayarında.Bootloader kilidi açık ve global rom yüklü resimde de göreceğiniz üzere.Bootloader kilidi açık olduğundan güncellemeleri hep manuel kurmam gerekiyormuş.Bunu nereden takip edeceğim ve nasıl yapacağım ? Bootloader kilidinin hiçbir şekilde kapanmaması gerekiyor bootloader kilidi kapanırsa cihaz brick oluyormuş.
Bir diğer sorum ise WhatsApp resmi değil hatası alıyorum.Global rom yerine eu rom kullansam bu hata geçer mi ?
Hyper os global romdan eu rom hyper os a nasıl geçilir bootloader kilidi kapanmadan ?
Söylemeyi unuttum, twrp de yüklü değil.
Google play sertifikalı değil hatası da var. Düzelt diyorum düzeltilmedi diyor. Eu rom da galiba böyle bir hata vermiyormuş, nasıl kurabilirim global rom üstüne eu rom ?
Bir diğer sorum ise WhatsApp resmi değil hatası alıyorum.Global rom yerine eu rom kullansam bu hata geçer mi ?
Hyper os global romdan eu rom hyper os a nasıl geçilir bootloader kilidi kapanmadan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Söylemeyi unuttum, twrp de yüklü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google play sertifikalı değil hatası da var. Düzelt diyorum düzeltilmedi diyor. Eu rom da galiba böyle bir hata vermiyormuş, nasıl kurabilirim global rom üstüne eu rom ?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: