Rom Mi 11 ultra guncelleme sonrası fastboot da kaldı

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
18
Merhaba arkadaşlar cihaz mi 11 ultra bootloader sanırım açık 12.5 global yukluydu ben cihaz üzerinden 13 e yükselttim indirdi yükledi açıldı sonra cihazı yeniden başlattım cihaz fastbootta kaldı bu durumu yaşayan varmi çözüm nedir telefoncuya geldim 13 de sıkıntı olduğunu bu hata yüzünden gelen çok olduğunu cihazı yanan olanlar var dedi bu durum nezaman nasıl düzelir

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu kilit lütfen

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Merhaba arkadaşlar cihaz mi 11 ultra bootloader sanırım açık 12.5 global yukluydu ben cihaz üzerinden 13 e yükselttim indirdi yükledi açıldı sonra cihazı yeniden başlattım cihaz fastbootta kaldı bu durumu yaşayan varmi çözüm nedir telefoncuya geldim 13 de sıkıntı olduğunu bu hata yüzünden gelen çok olduğunu cihazı yanan olanlar var dedi bu durum nezaman nasıl düzelir
Bootlader açık ise mi flash ile global romu yükleyin derim ve drenç değişimi gibi birşey yani imei değişimi yapılmadı ise sorunsuz bir şekilde açılması lazım

gladivs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 9T
Konular
0
Redmi 9T kullanıyorum her güncelleme sonrası işe yarayan minimal adbden modem yükleme işlemim bu sefer olmuyor defalarca denedim olmadı ben de bu konuda yardım istiyorum

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Redmi 9T kullanıyorum her güncelleme sonrası işe yarayan minimal adbden modem yükleme işlemim bu sefer olmuyor defalarca denedim olmadı ben de bu konuda yardım istiyorum
Hata mı alıyorsunuz nasıl bi durum oluyor

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Yanlışlıkla bootlader kitlemiş olabilirsiniz o yüzden kontrol edin açık mı en basiti açılır iken kilit işareti geliyor mu

gladivs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 9T
Konular
0
2 gün içinde kendiliğinden düzeldi birden açıldı telefon ben de anlamadım ama o tarihten bu güne başka sıkıntılar var telefonda arama sorma yapamıyorum çalmadan kapanıyor video müzik dinleyemiyorum ses bozuldu ama ara ara birkaç günlüğüne düzeliyor bu sıkıntılar geçiyor yine yardım lazım

Üst Alt