Yardım Mi 11 ultra ekran yenileme hızı

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
Merhaba setedit uygulamasında ekran yenileme hızı değiştiriyorum bunun bir çözümü varmı bir kere yanlışlıkla user_refresh_rate 90 sildim sonra ekledim olmadı bida desteğinizi rica ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-17-22-12-29-255_by4a.setedit.more.jpg
    Screenshot_2023-03-17-22-12-29-255_by4a.setedit.more.jpg
    529,8 KB · Görüntüleme: 27

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
SetEdit uygulamasında ekran yenileme hızını değiştirirken bazen hatalar yapılabilir ve bu hatalar cihazda çeşitli sorunlara neden olabilir. Eğer user_refresh_rate 90 değerini yanlışlıkla silerseniz, cihazın ekran yenileme hızı düşük kalabilir veya hatta hiç çalışmayabilir.

Bu sorunu düzeltmek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. SetEdit uygulamasını açın ve cihazınızın marka ve modelini seçin.
  2. "User_refresh_rate" adlı ayarı bulun ve doğru bir değer (genellikle 60 veya 90) girin.
  3. Değişiklikleri kaydedin ve uygulamadan çıkın.
  4. Cihazınızı yeniden başlatın ve ekran yenileme hızının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Eğer yukarıdaki adımları takip etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınızın fabrika ayarlarına geri döndürmenizi öneririm. Bunun için cihazınızın Ayarlar bölümünden Yedekleme ve Sıfırlama seçeneğine gidin ve Fabrika Verilerine Sıfırla seçeneğini seçin. Bu işlem cihazınızın tüm verilerini silecektir, bu nedenle önceden yedekleme yapmanız gerektiğini unutmayın.

Unutmayın ki, ekran yenileme hızını değiştirirken her zaman dikkatli olmanız ve doğru adımları izlemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, cihazınızda sorunlar oluşabilir ve hatalı ayarlar cihazınızın performansını etkileyebilir.

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SetEdit uygulamasında ekran yenileme hızını değiştirirken bazen hatalar yapılabilir ve bu hatalar cihazda çeşitli sorunlara neden olabilir. Eğer user_refresh_rate 90 değerini yanlışlıkla silerseniz, cihazın ekran yenileme hızı düşük kalabilir veya hatta hiç çalışmayabilir.

Bu sorunu düzeltmek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. SetEdit uygulamasını açın ve cihazınızın marka ve modelini seçin.
  2. "User_refresh_rate" adlı ayarı bulun ve doğru bir değer (genellikle 60 veya 90) girin.
  3. Değişiklikleri kaydedin ve uygulamadan çıkın.
  4. Cihazınızı yeniden başlatın ve ekran yenileme hızının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Eğer yukarıdaki adımları takip etmenize rağmen sorun devam ediyorsa, cihazınızın fabrika ayarlarına geri döndürmenizi öneririm. Bunun için cihazınızın Ayarlar bölümünden Yedekleme ve Sıfırlama seçeneğine gidin ve Fabrika Verilerine Sıfırla seçeneğini seçin. Bu işlem cihazınızın tüm verilerini silecektir, bu nedenle önceden yedekleme yapmanız gerektiğini unutmayın.

Unutmayın ki, ekran yenileme hızını değiştirirken her zaman dikkatli olmanız ve doğru adımları izlemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, cihazınızda sorunlar oluşabilir ve hatalı ayarlar cihazınızın performansını etkileyebilir.
Ve maalesef ki düzelmedi fabrika ayarlarına da dönemiyorum çünkü telefon modeli mi 11 ultra direnç kayıtlı

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
19
Bu uygulama üzerinden telefon zil sesini arttira bilirmiyiz

Sametkrks