Yardım Mi 11 Ultra bootloader kilidi açılmıyor

GodJudges

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 11 Ultra
Meslek
Stajyer
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.8.0 UKAINXM
Telefon Modeli
Mi 11 Ultra (star) M2102K1G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese hayırlı akşamlar mi 11 ultra cihazımı ikinci el olarak satın aldım yaklaşık 1 hafta önce içinde hindistan hyperos yüklü daha önceden direnç işlemiyle beraber imei atılmış. mi kilit açma durumundan hesap açmaya çalıştığım zaman cihazın satıldığı yer ile telefondaki mi hesabının açıldığı yerin farklı olduğunu söylüyor. Mi topluluğu uygulamasından da randevu alınmıyor. Cihazın seri no sunu sorguladığım zaman çince bir yazıyla 256gb yazıyor ama cihazım 512gb. çin cihazı olduğuna da bir türlü inanamadım çünkü modeli M2102K1G ve bildiğim kadarıyla M2102K1C çin modeli oluyor. Bootloader kilidini açmama yardımcı olursanız çok sevinirim ücretli desteğe de kabulum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Model Kodu G olmasının sebebi direnç değişimi yapılmasından kaynaklı. Cihaz normalde C model yani çin model. Bunu arka kapağında CE simgesi olmamasından da teyit edersiniz.
Kilit içinse başvuru ile kilit açamıyorsanız server dan ücretli unlock yaparız anında açılır ama hem fiyat yüksek hem de kilit açılınca whatsapp bankacılık vs. sorunları yaşama ihtimaliniz mevcut.

Oyla:
Üst Alt