Yardım Mi 11 Ultra Bootlader Hesapsız Açma Yolu Var mı ?

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Mi 11 Ultra Bootlader Hesapsız Açma Yolu Var mı ? Yeni aldığım mi 11 ultraya mi flash ile rom yüklerken endonezya romu yüklerken yanlışlıkla bootloader kitle dedim mi hesabımı telefonda açmıştım bootlader başvurusu yapmamıştım daha ancak telefon bu rom yüklenemez diye hata veriyor ve şuan direk fastboot a düşüyor ve bildiğim çoğu yolu denedim olmadı ne yapabiliriz. ....

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yetkili hesap ile Çin romu atılır başvuru yapabilirseniz kilit açarsınız Global rom yüklersiniz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetkili hesap ile Çin romu atılır başvuru yapabilirseniz kilit açarsınız Global rom yüklersiniz. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

En sonunda baya bir araştırmadan sonra test point ile kapak açılarak fastboot da edl moda alınıp çin yazılımı yüklenerek cihaz kurtarılabiliyor ancak ben kaç defa denemene rağmen olmadı geçmedi edl ye. Bende xiaomi auth tool gibi bir yetkili hesap alıp denemek istedim ancak hem fazla zamanım olmadığı için hem de server a erişim sıkıntısı bulunduğu için şimdilik başka sefere bıraktım. Uzak bağlantı ile yetkili hesap ile edl ye aldırıp cihaz çalışır halem getirdim. Kredi alacaktım ancak hem alacak yerler malasef depremden dolayı ve server aktif olma sorunu gibi nedenlerden almadım ama ilerisi için almayı düşünüyorum. Herşey için teşekürler

Üst Alt