Yardım Mi 11 Ultra Batarya

Mehmetcan33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 1.0.7.0ukamıxm
Telefon Modeli
Xiaomi Mi11 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Abilerim hayırlı geceler. Telefonum mi11 ultra direnç kayıtlı. Direnç işlemi sonrasında bataryam çok hızlı tükenmeye başladı günde 3-4 defa şarj ediyorım. Direnç işlemi sonrası ortak erişim noktası açamıyor ve wifi açılmıyor. Yazılımdan hiç anlamam bataryayı değiştirirsem sorun düzelir mi ve diğer sorunlar için ne gibi bi işlem yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada abiler devichek uygulamasının pil göstergesidir ekleyeyim dedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-10-04-03-32-690_flar2.devcheck.jpg
    Screenshot_2024-12-10-04-03-32-690_flar2.devcheck.jpg
    268,2 KB · Görüntüleme: 171

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
15
Direnç yaparken başına neler geldi kim bilir. Wifi çalışmaması da normal bir durum değil.

Oyla:

hcaykara1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
1
Abilerim hayırlı geceler. Telefonum mi11 ultra direnç kayıtlı. Direnç işlemi sonrasında bataryam çok hızlı tükenmeye başladı günde 3-4 defa şarj ediyorım. Direnç işlemi sonrası ortak erişim noktası açamıyor ve wifi açılmıyor. Yazılımdan hiç anlamam bataryayı değiştirirsem sorun düzelir mi ve diğer sorunlar için ne gibi bi işlem yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada abiler devichek uygulamasının pil göstergesidir ekleyeyim dedim
elimden geldiğince yardımcı olayım wifi ve erişim noktası büyük ihtimalle donanımsal problem direnç atan kişi antene zarar vermiş olabilir aldığın yere veya kişiye göstermeni tavsiye ederim, batarya konusuna gelince devchek 1708 şarj döngüsü gösteriyor bataryanın yapabileceği döngü 300 500 arası yani 0 - 15'ten %100'e kaç kere şarj edildiği anlamına gelir bende bir hafta oldu batarya değiştireli 6 saat cıkarmayan cihaz 16 18 saat süre veriyor bataryanı değiştirmeni kesinlikle öneririm sonrasında acu batary app yükleyip giren cıkan şarjı kontrol edebilirsin onun dışında kill app yükleyip çalışan uygulamaları kapat batarya da da bulubilirsen rova dene iyi diyen yorumcular var

Oyla:

Mehmetcan33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet can
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimden geldiğince yardımcı olayım wifi ve erişim noktası büyük ihtimalle donanımsal problem direnç atan kişi antene zarar vermiş olabilir aldığın yere veya kişiye göstermeni tavsiye ederim, batarya konusuna gelince devchek 1708 şarj döngüsü gösteriyor bataryanın yapabileceği döngü 300 500 arası yani 0 - 15'ten %100'e kaç kere şarj edildiği anlamına gelir bende bir hafta oldu batarya değiştireli 6 saat cıkarmayan cihaz 16 18 saat süre veriyor bataryanı değiştirmeni kesinlikle öneririm sonrasında acu batary app yükleyip giren cıkan şarjı kontrol edebilirsin onun dışında kill app yükleyip çalışan uygulamaları kapat batarya da da bulubilirsen rova dene iyi diyen yorumcular var
Çok teşekkür ederim hocam sorunum çözüldü

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
Çok teşekkür ederim hocam sorunum çözüldü
Sorununuzun nasıl çözüldüğüne dair kısa bir açıklama yaparsanız bundan sonra buna benzer sorun yaşayan kullanıcılarımıza fayda sağlamış olursunuz.

Oyla:
Üst Alt