İnceleme Mi 11 ultra batarya değiştirdim.

Kutaycilingir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Valla ben cok memunum. Sanirim 15 20 kere rom kurmuşumdur. İlk roma bile döndüm. Ama 2.0.7 romu şuan cok stabil ilerliyo. Ben zaten ekran süresine bakıyorum daha çok. Kamera konusunda bence miui 12.0.2 daha iyi. Ama şarj konusunda 2.0.7. ama nasil sarj ettiginizde onemli. Romu sifirdan kurduktan sonra sarji bitirip telefon kapaliyken 100 e kadar sarj edin. Ama dandik sarj aletiyle. Yavas yavas sarj olsun. Ben bitik olan bataryamda 2 saat olan ekran suremi bu kalibrasyonla 4 e kadar cikarmistim ama tabi pes ettim sonra. Yeni bataryam 10 12 saat veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu 2.0.7 sürümü tavsiye ediyorum gayet akıci. İndirilen dosyalar hybrid. Cihaz fastboottayken direk dosya icindeki bat dosyasina tiklayarak otomatik yukleme yapiyor
Adınıza sevindim hocam bende tam tersi tüm maceraları bırakıp global anakartlı telefonuma global rom kurdum geçen hafta, debloat yapıp gizlilik ayarlarını güzelce hallettim, APATCH ile rootladım cihazı şu an 13-14 saat alıyorum. Sanırım böylece bırakırım telefonu gibi, 2.0.7 gerçekten başarılı sürüm olmuş. Global temiz roma geçme nedenimde TNROM vs olsun fazla kurcalanmış olması ve cihazın boştayken bazen aniden ısınması vs sorunu olduğu içindi. Şu an ısınma hala yaşayamadım buna çok şaşırıyorum.

Jonbonjovi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Albay
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar 1 ay civarı oluyor 2.el mi 11 ultra satın aldım. Çogu kişide oldugu gibi şarj sürem cok kotuydu yani 1.5 2 saat ekran sürem vardi. Cihazi actirmadan once rom atayım dedim rootla işlemciyi kısarak max 4 saat alabildim. sonra batarya satın aldım. Orjinal etiketli ama yansanayi güclendirilmiş batarya. Nerdeyse 1 hafta olcak. İzlenimlerimi paylaşmak istedim. Güc tasarrufuna almadan şarj sürem 6 6 bucuk saat (120 hz aktif) 120 yi kapatırsam dahada uzuyor. Ancak bu bir fiil 4.5 g açık sürekli kullanım oyun falanda oynuyorum. Eğer ekran parlaklıgı kısık güc tasarrufu acık olursa sürekli ekranda gezinmezsem 18 saat süre almışlığım var. Batarya internette yok. Ancak reklam olmayacaksa yorumlarda satın aldığım yerin internet adresini paylaşabilirim...
Batarya dejimi hocam bende 2.5 saat alıyorum

figo83alex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
5 günce önce Ankara Balıkçıoğlu işhanında bataryayı değiştirdim, 6 saat bile zor dayanan telefon, ilk aldığım gibi oldu. bir günü rahatlıkla çıkarıyor. Şarjı yavaş yapar diye endişe etmiştim, fakat 5000 mah pili eskisi gibi 67w olmasada 45w civarında hızlı şarj yapıyor.

Pilin markası önemli değil bütün yansanayi piller aynı fabrikadan çıkıp farklı markalı kutulara konularak satılıyor. Ben 1300 TL ye 15 dk içinde taktırdım.

Üst Alt