Yardım Mi 11 Ultra Anakamera - Takılma/Donma

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Merhabalar

Cihazda kamera uygulamasını açınca anakamera (ilk açılan fotoğraf modunda) takılıp donuyor, bazen hemen bazen bir kaç sn sonra. Geniş açıya alınca sıkıntı yok, 5x zooma alınca sıkıntı yok, hatta 50mp modunu açınca da hiç sıkıntı yok. Çekirdek sürümü testlerinde de herhangi bir sıkıntı yok, test üzerinde ana kamera yağ gibi akıyor. Gcam kurdum onda da sıkıntı yok herhangi bir şekilde. Kamera uygulaması verileri vs temizledim, en eski ve güncel çin/endonezya/avrupa romlarına tek tek geçiş yaptım yine aynı, custon Eu rom da aynı. Acaba soketlerde bir temassızlık vs mi var diye kapak açtırdım işin ehli bir ustaya, açılmışken direnç işlemini de yaptırdım, değişen bir şey olmadı. Donanımsal bir sıkıntı olsa neden testlerde çıkmıyor ya da 50mp moduna alınca veya gcam kurunca neden hataya düşmüyor gayet donmadan takılmadan geçişleri yapıyor, çünkü mesela 50mp modu da aynı anakamerayı kullanıyor, yazılımsal ise elimden geldiğince denemediğim şey kalmadı. Fikri önerisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Kadersiz144

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bayrm
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
18
merhaba bende de cihaz üzerinden mıuı 13 yapma hatası aldım güncellemeye korkuyorum artık. güncellemeyi kontrol ediniz eğer güncel değilse bu sıkıntı olabilir cihazda donmalar bende yaşadım ancak neye göre yaşadığımı tam çözemedim.

ancak kamera hatasına benzer bir hata xiaomi 12 de var kemera zoom 2x de beyaz ekran olduğunu cihazda hata olduğunu duydum. düzeltemediler bu şekilde satışını yapıyorlar

Üst Alt