Yardım Mi 11 T Sıfırlama

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Merhaba mi 11 t alıcam yurt dışı olarak alıcağım telefoncu imei atıcam sorun yok dedi ama sıfırlama güncelleme yapılmıyo dedi şu an elimde note 9s var bunda da aynı olayı dediler twrpden sıfırlaya biliyorum bu telefonu da bi şekilde sıfırlayabilirmiyiz imei sonrası

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sıfırlama güncelleme yapılmıyor imei işlemi yapıldığı zaman o şekil kullanacaksın twrp efs yedeği hiç bişey ise yaramıyor.

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama güncelleme yapılmıyor imei işlemi yapıldığı zaman o şekil kullanacaksın twrp efs yedeği hiç bişey ise yaramıyor.
Hiç bi zaman olmuyo mu hocam bi şekilde sıfırlama elimdeki telefon gitti sadece mi11 t var alayım mı almayım mı kararsızım üzer mi beni

ekunknow2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekunknown
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Konular
1
Nasıl işe yaramıyor kasıtlı mı yapıyorlar acaba üretirken, kullanıcılar illegal şeyler yapmasınlar diye kendi kendilerine.

plankton4164

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi 11t
Konular
0
Nasıl işe yaramıyor kasıtlı mı yapıyorlar acaba üretirken, kullanıcılar illegal şeyler yapmasınlar diye kendi kendilerine.
şu son mi 11 ve note 11 cihazlarda güvenlikleri oldukça arttırmışlar. Ne backup var ne twrp :(

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Hocalar aldım cihazı cayır cayır valla yapılan mtk işlemci kasıyor drop yiyo çöp diyenlere kulak asmayın cihazdan iki tane aldık baya efsane kayıt olayını yapmadık 8 ay böyle takılalım 8 ay sonra aldığımız kişi çift hat hallederiz imei o zamana kadar sıfırlama da çıkar bu cihaz ilk çıktığında imei atma bile yoktu yavaş yavaş çözüyolar dedi sizin düşünceleriniz nedir

Kadir Kılıf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir Kılıf
Cihazım
mi11t
Meslek
Öğrenci
Konular
72
Hocalar aldım cihazı cayır cayır valla yapılan mtk işlemci kasıyor drop yiyo çöp diyenlere kulak asmayın cihazdan iki tane aldık baya efsane kayıt olayını yapmadık 8 ay böyle takılalım 8 ay sonra aldığımız kişi çift hat hallederiz imei o zamana kadar sıfırlama da çıkar bu cihaz ilk çıktığında imei atma bile yoktu yavaş yavaş çözüyolar dedi sizin düşünceleriniz nedir
ben de 8 aylık süreydeyim daha 5 ayım var ama kime sorsam en az beş yüz lira fiyat çekiyo, adamın biri uzaktan işlemle yaparım diyo 400e

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
ben de 8 aylık süreydeyim daha 5 ayım var ama kime sorsam en az beş yüz lira fiyat çekiyo, adamın biri uzaktan işlemle yaparım diyo 400e
Hocam aldığım yer tanıdık baştan konuştum kayıt zamanı gelince kaypaklık yapıp ücret istersen hiç almayalım dedim öyle şey olmaz dedi kayıt zamanı getir kaydını ücretsiz ben halledicem dedi aldığın yerle konuşsaydın iyiydi ayrıca yeni yıla girdiğimizde süreler yenileniyo hocam bi tekrardan 4-4 8 ayın olucak

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Donanım oalrak RSA korumasi var donanıma eklenmiş
Kanki bu olay kalkmaz mı sonuç olarak bu cihazlara imei de atılmıyodu şimdi çift sim atılıyo işin içine dirençç giemeden

Üst Alt