Soru Mi 11 t pro Widget hakkında

ARujan Jedan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RujanJedan
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
Note 12 pro plus 5 g kullanırken ana ekrana pil yüzdesi gösteren güvenlik uygulamasının bir widgetini kullanabiliyodum. Şimdi mi 11 t pro kullanıyorum ve aynı widgeti bulamıyorum yardımcı olacak var mı

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Mi 11T Pro'ya geçtiğiniz için tebrikler! Mi 11T Pro'da, pil yüzdesini gösteren bir widget olduğunu belirtmekten mutluluk duyarım. Widget'ı bulamamış olmanız birkaç sebepten kaynaklanabilir. İşte sizin için yardımcı olabilecek bazı adımlar:

1. Widget'e Erişmek İçin Ana Ekranı Düzenleyin: Ana ekran üzerinde boş bir alana basılı tutun. Ardından, "Widget'ları Düzenle" veya "Widget'ları Ekle" gibi bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneği seçin.

2. Pil Yüzdesi Widget'ını Bulun: Widget listesini inceleyin ve "Pil" veya "Batarya" gibi bir kategori altında pil yüzdesi gösteren bir Widget bulun. Bazı MiUI sürümlerinde, bu Widget'i "Sistem" veya "Araçlar" kategorisi altında da bulabilirsiniz.

3. Widget'ı Ana Ekrana Ekleyin: Pil yüzdesi Widget'ını bulduğunuzda, basılı tutarak ana ekrana sürükleyin ve bırakın. Widget'ı istediğiniz yere yerleştirebilir ve boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımları izlerseniz, pil yüzdesi gösteren bir widget bulabilirsiniz. Ancak, MiUI sürümüne ve cihazınızın özelleştirmelerine bağlı olarak yöntemler değişebilir. Bu durumda, MIUI veya Xiaomi forumlarından daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapmanızı öneririm.

ARujan Jedan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RujanJedan
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 12 pro plus 5 g kullanırken ana ekrana pil yüzdesi gösteren güvenlik uygulamasının bir widgetini kullanabiliyodum. Şimdi mi 11 t pro kullanıyorum ve aynı widgeti bulamıyorum yardımcı olacak var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-21-21-48-01-542_com.mi.globalminusscreen.jpg
    Screenshot_2023-09-21-21-48-01-542_com.mi.globalminusscreen.jpg
    450,3 KB · Görüntüleme: 12

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam o widget olayı eu rom gibi miui tabanlı custom romlarda bide çin ve taiwan romlarda var. sizin probleminiz de şu note 12 pro plus 5gde fake rom vardı o yüzden kullanılabiliyordu. Activity launcher ile widgetleri ekleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizde activity launcher ile yapıyorsunuz arkadaşa adım adım anlatabilir misiniz. Uygulama kasası kısmında basması gereken şeyin tam adını söylemeniz gerek

ARujan Jedan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RujanJedan
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 12 pro plusta launcher falan yok -1 ekran diye bi yer var onu uygulaması kasası seçtikten sonra ana ekranda en sola gelince pil yüzdesi gösteren widgeti direk ekleyebiliyorum ana ekrana
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Note 12 pro plusta launcher falan yok -1 ekran diye bi yer var onu uygulaması kasası seçtikten sonra ana ekranda en sola gelince pil yüzdesi gösteren widgeti direk ekleyebiliyorum ana ekrana
Hocam Note 12 pro plusin ayarlar telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünu atar misiniz

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Uygulama kasası yeni sürüm kullanıyorsanız pil yüzdesini ana ekrana ekleme yapamiyorsunuz malesef bunun kolay olan yolu uygulama kasasının mağazadaki 2 sürümünden eski olan sürümü kullanmanız sorunlarınızı çözecektir. Eski sürüm kullanmak için ilk etapta yeni sürümü kaldırmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Uygulama kasası yeni sürüm kullanıyorsanız pil yüzdesini ana ekrana ekleme yapamiyorsunuz malesef bunun kolay olan yolu uygulama kasasının mağazadaki 2 sürümünden eski olan sürümü kullanmanız sorunlarınızı çözecektir. Eski sürüm kullanmak için ilk etapta yeni sürümü kaldırmanız gerekmektedir.
Hocam arkadaş stock romda. stock romda çin romunda değilse o widgetleri ana ekrana ekleyemez uygulama kasasına ekleyebilir. Activity launcher ile ana ekrana eklenebiliyor

Üst Alt