- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 27
Herkese merhaba, 3 yıl boyunca note 8 pro kullandım bir sürü rom attım mod yaptım çok uğraştım ondan sonra mi9t pro aldım onunlada aynı şekilde 1 yıl uğraştım hoşuma gidiyor rom vs işleri ama son zamanlarda brick olaylarından çok sıkıldığım için xs max aldım 2 aydır kafam rahat kullanıyorum ama android’i gerçekten çok özledim. 1 haftadır xiaomi araştırıyorum 11T’den sanırım herkes çok memnun bende mi 11T’de karar kıldım. Burada bir telefoncuya 9 binden verip 7 bin TL’ye 11T almayı düşünüyorum ama yinede foruma danışmak istedim. Özellikle kafama takılan 2 soru var.
1. Ben manyaklık derecesinde pubg oynuyorum, dimensity birçok yerde bir çok kişi ısınmadığından bahsetmiş, 90 fps’de üzermi sizce?
2. IMEI ile net bilgi göremedim, dirençle mi atılıyor maliyetli ne kadar bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
1. Ben manyaklık derecesinde pubg oynuyorum, dimensity birçok yerde bir çok kişi ısınmadığından bahsetmiş, 90 fps’de üzermi sizce?
2. IMEI ile net bilgi göremedim, dirençle mi atılıyor maliyetli ne kadar bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.