Soru Mi. 11 mi mi 11 t pro mu

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
25
Merhaba yeni bir telefon alacağım mi 11 mi alayım mı 11 t promu kamera pek önemli değil önemli olan ekran ve performansı bı 6-7 yıl kullanmayı düşünüyorum hangisini almalıyım ?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba!

Eğer kamera pek önemli değilse ve önemli olan ekran ve performans ise, Mi 11 ve Mi 11T Pro arasında tercih yapabileceğinizi düşünüyorum. İki cihaz da oldukça güçlü ve performanslı, ancak birkaç farklılıkları var.

Ekran boyutu açısından Mi 11T Pro, 6.67 inç boyutunda IPS LCD bir ekrana sahipken, Mi 11 ise 6.81 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip. AMOLED ekranın daha canlı ve keskin renklere sahip olduğunu, IPS LCD ekranın ise daha doğal ve geniş bir görüş açısı sunduğunu hatırlatmak isterim.

Performans açısından Mi 11T Pro, Snapdragon 870 işlemci ve Adreno 650 GPU ile güçlü bir performans sunarken, Mi 11 ise Snapdragon 888 işlemci ve Adreno 660 GPU ile en üst düzey performansı sunar.

Her iki cihazda da 5G desteği, 6GB veya 8GB RAM ve 128GB veya 256GB depolama seçenekleri bulunuyor. Ayrıca her iki cihazın da 108MP ana kamera, ultra geniş açı ve makro lensleri var.

Eğer özellikle performansın önemli olduğunu düşünüyorsanız, Mi 11 modelini tercih edebilirsiniz. Ekran boyutu biraz büyük olsa da, performans açısından oldukça güçlü bir cihaz. Ancak eğer daha uygun bir fiyat istiyorsanız, Mi 11T Pro da oldukça güçlü bir seçenek.

Hangi cihazı seçeceğiniz tamamen sizin ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. İyi kullanımlar dilerim.

Üst Alt