Soru Mi 11 mi mi 11 t pro mu?

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
25
Merhaba yeni bir telefon alacağım mi 11 mi alayım mı 11 t promu kamera pek önemli değil önemli olan ekran ve performansı bı 6-7 yıl kullanmayı düşünüyorum hangisini almalıyım ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Her ikisi de aynı işlemci ve aynı teknik özelliklere sahip cihazlar. Belki de aralarındaki tek fark Mi11 de kamerada OİS özelliği olması. Sizin için kamera önemli değilse 11t pro daha mantıklı seçim olur. Zira cihazın Türkiye fiyatı daha uygun. Yurt dışı alırsanız da direnç kaydı yapılabiliyor. Mi 11 de ise böyle bir seçenek yok.

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ikisi de aynı işlemci ve aynı teknik özelliklere sahip cihazlar. Belki de aralarındaki tek fark Mi11 de kamerada OİS özelliği olması. Sizin için kamera önemli değilse 11t pro daha mantıklı seçim olur. Zira cihazın Türkiye fiyatı daha uygun. Yurt dışı alırsanız da direnç kaydı yapılabiliyor. Mi 11 de ise böyle bir seçenek yok.
Yurtdışından mi 11 alırsam güncelleme atarken sıkıntı yaşar mıyım twrp duruma göre kurabilirm

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Yurtdışından mi 11 alırsam güncelleme atarken sıkıntı yaşar mıyım twrp duruma göre kurabilirm
Hayır yaşamazsınız. Yalnız Mi 11 imei repair problemi olan bir cihaz. Direnç işlemi sonrasında kronik şebeke sıkıntısı çıkıyor. Alırsanız pasaport yada kimlik kaydı yaptırmanız gerekebilir.

Zort-sama

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZORT
Cihazım
Redmi note 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yaşamazsınız. Yalnız Mi 11 imei repair problemi olan bir cihaz. Direnç işlemi sonrasında kronik şebeke sıkıntısı çıkıyor. Alırsanız pasaport yada kimlik kaydı yaptırmanız gerekebilir.
Tamamdır teşekkur ederim

Üst Alt