Yardım Mi 11 Lite vs Redmi Note 10 Pro

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar redmi 5 plus kullanıcısıyım. yurtdısı kayıtlı telefon almak istiyorum. mi11 lite ile redmi note 10 pro arasında kararsız kaldım. öncelikle kamera önemli. videolarda 11 lite nin kamerası 1 tık daha iyi gibi geldi. ama kullanıcı yorumlarını almak istiyorum.

2.soru şu imei konusu mi11 lite ve redmi note 10 pro da rsa kiliti denilen birşey varmış. bu yüzden imei atılamıyormus bu bilgi dogru mu ?

elimde kullanmadıgım arızalı mi5s plus telefon var. bunun imeisini kendim atabilirmiyim ? o telefon arızalı oldugundan kullanılmayacak bir halde o telefonun imeisi kayıtlı ama yeni bir telefona atarsam kabul eder mi ? bu imei atma konusu kafamı çok karıstı. kayıtsız satın alıp imei attırıp veya atan olupta uzun süre kullanan varmı ? ayrıca BL kilidi açıkmı yurtdısı telefonların ? açılması icin kaç gün bekliyoruz.

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisi olan kimse yok mu ?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu Cihazlara artık imei atılıyormuş Forumdaki konulara bakabilirsiniz. Mi 11 Lite Hafif Ele uygun Şık Görünümlü 90 Hz Ekrana sahip Redmi note 10 pro Şahsen kullanıyorum Büyük Cihaz ve 120 hz ekran. Burdaki olay tamamen size bağlı 120 hz mi 90 hz mi Büyük Cihazmı Ele uygun cihazmı Karar sizin. Hemen hemen ikisi de aynı cihaz ama ben Tercihimi Note 10 prodan yana yaptım. BL kilidi açık gelmez siz açıyorsunuz 1 hafta süre verecek fazla değil.

Oyla:

Piyanist

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Lg g2
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Cihazlara artık imei atılıyormuş Forumdaki konulara bakabilirsiniz. Mi 11 Lite Hafif Ele uygun Şık Görünümlü 90 Hz Ekrana sahip Redmi note 10 pro Şahsen kullanıyorum Büyük Cihaz ve 120 hz ekran. Burdaki olay tamamen size bağlı 120 hz mi 90 hz mi Büyük Cihazmı Ele uygun cihazmı Karar sizin. Hemen hemen ikisi de aynı cihaz ama ben Tercihimi Note 10 prodan yana yaptım. BL kilidi açık gelmez siz açıyorsunuz 1 hafta süre verecek fazla değil.
Peki hocam sagolasin. Mi 11 lite bugun media markette denedim kamerasi guzel ama elime alinca hissiyat mi hissiyati degildi o kalite yoktu. Bide redmi5 plus kullaniyorum olculeri ayni geldi. Note 10 pro ya yonelcem galiba

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Peki hocam sagolasin. Mi 11 lite bugun media markette denedim kamerasi guzel ama elime alinca hissiyat mi hissiyati degildi o kalite yoktu. Bide redmi5 plus kullaniyorum olculeri ayni geldi. Note 10 pro ya yonelcem galiba
Hayırlı olsun şimdiden Hocam

Oyla:
Üst Alt