Yardım Mi 11 lite tamamen dondu

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13 A12 global
Telefon Modeli
Mi 11 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Arkadaşımda Mi 11 lite telefonu var 2 gündür donmuş hiç bir şey yapmak olmuyor öylesine TikTok'ta donup kalıyor. Saat falan hiç bir şey değişmiyor. Yeniden başlatamıyorum güç tuşu bozuk. O telefonu düzetmenin bir yolu var mı?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Arkadaşınızın Mi 11 Lite telefonunun donması sorunu oldukça can sıkıcı bir durum. İşte bu sorunu çözmek için bazı adımlar şunlardır;

1. Telefonunuzu şarj edin: Telefonunuzun bataryası azalmış olabilir ve telefonda yeterli güç olmadığında bazen donma sorunları oluşabilir. Bu nedenle, telefonu bir şarj cihazı ile şarj edin ve tekrar açmayı deneyin.

2. Güç tuşunu kullanarak yeniden başlatmayı deneyin : Güç tuşunu basılı tutun ve bir süre bekleyin. Telefonunuzun yeniden başlatılması gerektiğinde, telefon ekranında bir seçenek belirecektir. Bu seçeneği seçin. Telefonunuz yeniden başlatıldıktan sonra, sorun düzelir.

3. Fabrika ayarlarına geri dönün : Fabrika ayarlarına geri dönerek, telefonda bulunan tüm verileri silebilirsiniz. Bu nedenle, öncelikle telefonunuzun yedeklemesini almanız önemlidir. Telefonda Ayarlar menüsüne gidin "Yedekle ve Sıfırla" bölümüne gitmeniz gerekiyor ve telefonu Sıfırla seçeneğini seçin.

4. Başlangıç Ayarlarını temizleme : Telefonunuzun başlangıç ayarlarını temizleyerek donmaların neden olabileceği herhangi bir uygulamayı kaldırabilirsiniz. Ayarlar> Yedekle ve Sıfırla> Başlangıç ayarlarını temizle'yi seçin ve ihtiyacınız olan seçenekleri seçin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözemezse, telefonunuzu Xiaomi'nin resmi teknik destek hizmetlerinden destek almanızı öneririm.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam şarjının bitmesini bekleyin sonra yeniden şarj edip telefonu açın düzelir büyük ihtimalle düzelmez ise donanımsal sorun olabilir

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şarjının bitmesini bekleyin sonra yeniden şarj edip telefonu açın düzelir büyük ihtimalle düzelmez ise donanımsal sorun olabilir
Telefon kapanmıyor ki şarjı 5% ama kapanmak bilmiyor.

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam kapansa bile çözüm olmayacak çünkü güç tuşu çalışmıyor. En iyisi telefoncuya götürmek donanımsal problemi var.
Bide o vardı değilmi evet güç tuşu değişmesi şart

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
telefon kapanınca ses kısma tuşuna basılı tutarak pc ye bağlayın. fastboot açılacak
pc ye minimal adb indirip fastboot reboot komutu verin. cihaz açılacak. tabii bu hap tedavisidir. çözüm için doktora gidin.

Oyla:
Üst Alt