- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 11 Lite
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 13.0.8 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi 11 Lite
- Bootloader Kilidi
- Açık
Son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon kafayı yedi, her güncelleme sonrası NV Data is corrupted hatası veriyordu ve forumdaki bir arkadaşın yardımı sayesinde elime bir yazılım geçti, bunu kullandığımda telefonuma modem dosyası atılıyordu ve sorunsuz çalışıyordu yaklaşık 2 ay önce bu sorunu çözdüm ve telefonum sorunsuz çalışıyordu sadece kamera açtığımda bazenleri kamera donuyordu, snapchat açtığımda hiç kullanamıyordum. Bu sorun baya canımı sıkmıştı ama idare etmiştim en son MIUI 13.0.8 güncellemesi gelince telefona kurdum ve bilgisayardan yazılım yardımıyla modemi flashladım ancak ne telefona taktığım hattı kullanabiliyorum, ne WIFI ağına bağlanabiliyorum hiçbir ağ görünmüyor, üstelik arkaplandaki uygulamaları kapatıyorum tekrar açılıyorlar. Lütfen bu sorunu çözmeme yardım edin telefonun içerisindeki verilerin gitmesini istemiyorum benim için çok önemli gigabaytlarca veri var. Verilerime ulaşabiliyorum ancak yüzlerce GB veriyi yedeklemek çok uzun süreceği için uğraşmak istemiyorum eğer verileri kaybetmeden telefonu kurtarma yolu yoksa bir de telefonu nasıl kolayca yedekleyebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz? Bootloader kilidi falan açık zaten daha önce IMEI atılmış bir yurtdışı cihaz.
Edit :
Problemi çözdüm, güncelleme sonrası yanlışlıkla eski ve bozuk olan modem dosyasını atmışım, şu konu yardımıyla sorunsuz olan son sürüm modem dosyasını buldum, kurunca çözüldü ve kurulum aşırı basit, hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit :
Problemi çözdüm, güncelleme sonrası yanlışlıkla eski ve bozuk olan modem dosyasını atmışım, şu konu yardımıyla sorunsuz olan son sürüm modem dosyasını buldum, kurunca çözüldü ve kurulum aşırı basit, hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık.
Mod - Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları
Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları AI modu ve gece modu sorununu çözüyor. Endonezya 12.5.3 Romu için: https://drive.google.com/file/d/1S7PT_APnW3yljbSM7O6zwKFo4O2KYRKj/view Global 12.5.4 Romu için...
forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: