Yardım Mi 11 lite kamera sorunu

romeyov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
Bilindiği üzere önce ön kamerada kasma,donma sonrasında her iki kameranın da gitmesiyle sonuçlanan mi 11 lite sorunsalı. Telefoncuya gidince kamera değişecek, işlemci değişecek vb. Bir sürü dalavere çıkıyor. Sorun tamamen yazilimsal çoğu kişi modem rom yükleyerek sorunu çözmüş ancak benim telefonum garantili ve yurtiçi kayıtlı bir kaç kez cihazı düşürdüm kasada hafif ezilmeler var Garanti kullanıcı hatası deyip geri gönderir muhtemelen ayrıca 1-2 hafta cihazın tamirini beklemeye pek niyetim yok sizce bootloader kilidini açıp modem yüklemesi yapsam sorun yaşar mıyım? yoksa hic o işlere girmeyip parasıyla yetkili servise mi göndermeliyim ?

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Ben yurtdışı cihaz kullanıyorum modem dosyasını kurunca sorun kalmıyor. Bence bootloader kilidini açıp modem dosyasını yükleyip denemelisin.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Hayır hocam sizin sorununuzu çözmez. kamera kısmında yeni bir şey yapmıyoruz modem dosyalarında, orijinal modem dosyasındaki kodları yakalamaya çalışıyoruz zaten. boşuna uğraşmış olursunuz.

romeyov

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yurtdışı cihaz kullanıyorum modem dosyasını kurunca sorun kalmıyor. Bence bootloader kilidini açıp modem dosyasını yükleyip denemelisin.
Flash üzerinden Endonezya rom atayim dedim başıma gelmeyen kalmadı :D twrp kurup stock rom atarak kurtardım cihazi Xiaomi magazada calisan bir arkadaş "garantiye gönder bootloader kapatip" dedi bi şansımı deneyeceğim kronik arıza belki ucret iadesi veya üst modelini verebilirlermis, ama şimdi de korkum bootloader kilidi kapatırken rom yuklemede sorun olusursa tel çöker mi? :/

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Flash üzerinden Endonezya rom atayim dedim başıma gelmeyen kalmadı :D twrp kurup stock rom atarak kurtardım cihazi Xiaomi magazada calisan bir arkadaş "garantiye gönder bootloader kapatip" dedi bi şansımı deneyeceğim kronik arıza belki ucret iadesi veya üst modelini verebilirlermis, ama şimdi de korkum bootloader kilidi kapatırken rom yuklemede sorun olusursa tel çöker mi? :/
Modem dosyası kameradaki morluk sorununu çözüyor. Fotoğraf çekince kameradan atma sorununu çözüyor. Telefonu yurtdışı olup kameraları hiç açılmayanlar kaç tane modem dosyası yükleseler de sorunları çözülmedi. Kamera değişimi çözüm değil, servis anakartı değiştiriyor. Garantili cihaz almışsınız garantiden faydalanın, başka türlü zararlı çıkarsınız.

Üst Alt