Yardım Mi 11 Lite En Stabil En iyi pil ömrü

StorcLax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Konular
7
Arkadaşlar telefonun kilidini açmayı düşünüyorum. Tr cihaz garantili. Bataryası hızlı bitiyor gibi hissediyorum.

Bu cihazda en iyi çalışan rom ve kernel nedir?

Mİui de önerebilirsiniz hepsinin arasından en iyisi neyse onu tavsiye edin lütfen. teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eycpa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüpcan
Cihazım
Not 8 pro
Konular
25
konuyla alakasız biliyorum forumun ana yerinde konu açma yerini nere almışlar bulamadım bir türlü kafayı yiyecem

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar telefonun kilidini açmayı düşünüyorum. Tr cihaz garantili. Bataryası hızlı bitiyor gibi hissediyorum.

Bu cihazda en iyi çalışan rom ve kernel nedir?

Mİui de önerebilirsiniz hepsinin arasından en iyisi neyse onu tavsiye edin lütfen. teşekkürler

Kilit açarak cihazı garanti dışı bırakmadan önce telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim hocam.

konuyla alakasız biliyorum forumun ana yerinde konu açma yerini nere almışlar bulamadım bir türlü kafayı yiyecem

Sağ üst köşede hocam.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StorcLax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açarak cihazı garanti dışı bırakmadan önce telefonu sıfırlamanızı tavsiye ederim hocam.

Sağ üst köşede hocam.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Neden peki ? Zaten kilidi açtıktan sonra rom vs atarken hard reset atıcam

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Neden peki ? Zaten kilidi açtıktan sonra rom vs atarken hard reset atıcam

Batarya hızlı bittiği için kilit açmayı düşündüğünüzü zannettiğim için sıfırlama tavsiyesinde bulunmuştum. Genellikle sıfırlama sonrasında batarya sorunları da azalıyor.

Ama kilidi her halükarda açacaksanız ayrıca sıfırlamanıza gerek yok, haklısınız kilit açılırken zaten cihaz sıfırlanacak.

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Tavsiyesi olan var mı ?
Stabil ve Pil ömrü konusunda en iyi rom hakkında.

StorcLax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya hızlı bittiği için kilit açmayı düşündüğünüzü zannettiğim için sıfırlama tavsiyesinde bulunmuştum. Genellikle sıfırlama sonrasında batarya sorunları da azalıyor.

Ama kilidi her halükarda açacaksanız ayrıca sıfırlamanıza gerek yok, haklısınız kilit açılırken zaten cihaz sıfırlanacak.
Teşekkür ederim. Peki diğer soruma bir cevabınız veya öneriniz var mı acaba?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Pil ve Performans istiyorsanız burada ki Miui 12.5.8.0 sürümünü deneyebilirsiniz. Güncel bir sürüm olsun istiyorsanız Miui 13 sürümlerini tercih edebilirsiniz. Miui 13.0.7.0 sürümü altında kalan tüm sürümler sorunlu, miui 13.0.7.0 sürümü de sorunlu ancak önceki sürümler kadar değil ve pil performansı daha iyi. Miui 13.0.7.0 altı sürüm düşünüyorsanız bu konuda ki kerneli deneyebilirsiniz.
Google uygulamaları sizi rahatsız etmiyorsa Global Sürüm deneyebilirsiniz. Onun haricinde MMX ve Xiaomi.Eu romun aynı sürümlerini de yükleyebilirsiniz.
MMX rom Xiaomi.Eu rom tabanını kullanır ancak daha az gereksiz uygulama barındırır, bilinin aksine bünyesinde magisk yoktur cihaza root işlemi uygulamaz, root işlemini sizin yapmanız gerekir.

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Pil ve Performans istiyorsanız burada ki Miui 12.5.8.0 sürümünü deneyebilirsiniz. Güncel bir sürüm olsun istiyorsanız Miui 13 sürümlerini tercih edebilirsiniz. Miui 13.0.7.0 sürümü altında kalan tüm sürümler sorunlu, miui 13.0.7.0 sürümü de sorunlu ancak önceki sürümler kadar değil ve pil performansı daha iyi. Miui 13.0.7.0 altı sürüm düşünüyorsanız bu konuda ki kerneli deneyebilirsiniz.
Google uygulamaları sizi rahatsız etmiyorsa Global Sürüm deneyebilirsiniz. Onun haricinde MMX ve Xiaomi.Eu romun aynı sürümlerini de yükleyebilirsiniz.
MMX rom Xiaomi.Eu rom tabanını kullanır ancak daha az gereksiz uygulama barındırır, bilinin aksine bünyesinde magisk yoktur cihaza root işlemi uygulamaz, root işlemini sizin yapmanız gerekir.

Çok yararlı bir yazı olmuş, yalnız son cümlemizde ki magisk mmx rom da yok demişsiniz kurulunca geliyordu magisk modül 13 sürümler de mi içinde barındırmıyor yoksa yine yüklü mü geliyor.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada siz hangisini kullanıyorsunuz paylaşır mısınız, en son eu 07 sürüm tecrübe ediyordunuz diye hatırlıyorum

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Çok yararlı bir yazı olmuş, yalnız son cümlemizde ki magisk mmx rom da yok demişsiniz kurulunca geliyordu magisk modül 13 sürümler de mi içinde barındırmıyor yoksa yine yüklü mü geliyor.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada siz hangisini kullanıyorsunuz paylaşır mısınız, en son eu 07 sürüm tecrübe ediyordunuz diye hatırlıyorum
Teşekkürler, benim bu cihazımda denediğim hiç bir MMX romunda Magisk yüklenmedi Miui 13 sürümleri uygun twrp olmadığından fastboot olarak geliyor ve ekranda yüklenen herşeyi görebiliyoruz, mmx 12.5 sürümlerinde de romu ayıklayıp baktığımda içerisinde magisk yoktu. Ben şuanda Xiaomi.Eu romdayım MMX romda System RW başarısız olunca Xiaomi.Eu roma geri döndüm ama bu romda da System RW başarız oldu, öncesinde nasıl yaptığımı hatırlayamadığım için tekrar rom değişmedim. Müsait bir zamanda MMX roma geçip System RW deneyeceğim.

Üst Alt