Yardım Mi 11 lite 8/128 GB telefonumda PDF açılmıyor.

av.ramazan.gozecevlan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RAMAZAN
Cihazım
mi11 lite 8/128
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.8
Telefon Modeli
Mi 11 lite 8 ram 128 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, konudaki telefonumda WhatsApp tan PDF dosyaları açılmıyor, miui senkronizasyonu dahil her şeyi denedim. Durum hakkında bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hangi uygulamayla açmaya çalışıyorsunuz hocam.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam her döküman türü için yıllarca farklı uygulamalar denedim ama hepsi bir noktada sıkıntı çıkardı. Sonra tesadüfen microsoftun office uygulamasını deneyeyim dedim... Pdf olsun, doc olsun, excel olsun her dökümanı sorunsuz açıyor taş gibi uygulama... Bence office uygulamasına bir şans verin diğerlerini zaten sileceksiniz.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Adobe PDF ve mi belge görüntüleyici, ikisini ve hatta popüler olanları da denedim ama olmadı
Dosyalarım>whatsapp>media>whatsaapp documents klasöründen dosyayı bulup açmayı deneyin hocam. Bazen mi belge bende de sorun çıkarıyor.

Oyla:

av.ramazan.gozecevlan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RAMAZAN
Cihazım
mi11 lite 8/128
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam her döküman türü için yıllarca farklı uygulamalar denedim ama hepsi bir noktada sıkıntı çıkardı. Sonra tesadüfen microsoftun office uygulamasını deneyeyim dedim... Pdf olsun, doc olsun, excel olsun her dökümanı sorunsuz açıyor taş gibi uygulama... Bence office uygulamasına bir şans verin diğerlerini zaten sileceksiniz.
Dosya yöneticisinden açılıyor ama whatsapp uygulama içerisinden gelen mesajda açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyalarım>whatsapp>media>whatsaapp documents klasöründen dosyayı bulup açmayı deneyin hocam. Bazen mi belge bende de sorun çıkarıyor.
Dosya yöneticisinden açılıyor ama whatsapp uygulama içerisinden gelen mesajda açılmıyor

Oyla:
Üst Alt