- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba
Redmi Note 10S Telefondan Mi 11 Lite 5G NE Telefona Geçmiştim 1 Ay Önce Almıştım 3 Haftalıkken Malesef Otobüste Arka Cebimden Çalındı.Bu Telefonla İlgili Birçok Konu Rom Hazırlıyordum Malesef 2.3 Konu Hazırlamıştım 10 Küsür Rom vs Özel Romlar Vardı
Artık Malesef Telefon Çalındığından Bari Bunları Verip Forumdaki Arkdaşlar Faydalansın Dedim
Dün Redmi Note 11 Telefon Aldım Umarım İşinize Yarar
Mi 11 Lite 5G NE Always On Edge Ön Kamera Ve Amoled Ekranını Bildirim Işığı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bildiğiniz Mi 11 Lite 5G NE Telefonda Dahil Bir Çok Telefonda Bildirim Ledi Yok Çok Pahalı Olduğundan XİAOMİ Koymamış
Daha Önceki Redmi Note 10S Telefonda Aynı Sorundan Muzdaripti Bu İşlem Harika İşimi Gördü Sizinde Beğeneceğinizi Umarım
1.2 Ay Bayağı Uğraşarak Zaman Buldukça Bir Çok Extra Özelliği Eklendiğini Gördüm Ve Bunu Buradada Paylaşmam Lazım Dedim
Ön Kamera Özelliği VE Amoled Ekranı Bildirimİ Anlattım
Seçim Size Kalmış Yan Üst Alt Her Tarafa Animasyon Ekleyebiliyorsunuz
Ayrıca 10sn Gibi Yanıp Sönmüyor İstediğiniz Kadar Yakabilirsiniz Ayarlarda Mevcut En Güzel Özelliğide Bu Zaten
Uygulamada Her Yaptığınızı İşlemi Aşağıdaki Yeşil Kaydet Kutucuğuna Basarak Kayıt Ediniz
1: Gerekli İzinleri Veriyoruz
2: Sol Üst Köşe Çalışıyormu
3: Kenar Aydınlatması Ana Ayarlar Uygulama Aydınlatma AOD Görünmez Erişilebirlik
4: Aydınlatma Ayarları
5: Etkin Uygulamalar Aydınlatma Süresini 8 Saniye Her Zaman Yapın Benim Kullandığım Mesajlar, Watsapp, Çağrı Yönetimi
Sizde Bu Uygulamaları Çoğaltabilirsiniz Aynı İşlemi Örnek Telegram Uygulamasını Bulup İşlemi Uygulayın
Bütün İşlemler Bittiğinde Son Kullananları Temizleyin Telefonu Yeniden Başlatın Hepsi Bu Artık Devamlı Çalışacaktır.
Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: