Çözüldü Mi 11 Lite 5G Arama Bekletme Özelliği Çalışmıyor.

boakoms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozZ
Cihazım
Mi 11 Lite 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MUIU Global 12.5.4 Stable
Telefon Modeli
Mi 11 Lite 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,

MIUI Global Versiyon 12.5.4 .
Arama bekletme özelliği çalışmıyor. Servis sağlayıcı üzerinden kontrol ettiğimde arama bekletme özelliği aktif gözüküyor. Telefon ayarlarından da arama bekletme aktif fakat biri aradığında 'Aradığınız kişi şu anda meşgul, lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız' diyip voicemaile düşüyor.

Telefonumu değiştireli yaklaşık 1 ay oldu. Eskiden Mi 9 T kullanıyordum ve arama bekletme özelliği düzgün bir şekilde çalışıyordu.

Mi 11 Lite telefonumda çift sim takılı, Mi 9 T kullanırkende çift sim takılı olarak kullanıyordum.

Benim arada görebildiğim 2 fark var, Mi 11 Lite da telefon uygulaması olarak Google Phone uygulaması var ve Volte aktif olarak geliyor.

Arama bekletme benim için gayet önemli bir özellik, yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Çözüm
*43# kodu ile ve #43# kodları ile birkaç defa aktif/deaktif yaptığım servis için Operatörün müşteri hizmetlerini aradım. İlk aradığımda aktif edildiği verildi, tekrar denedim yine olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, telefonumdaki wifi ve mobil data yı kapattırıp, servisin aktif olarak tekrar ayarladıklarında oldu.
Konu kapatılabilir.

boakoms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ozZ
Cihazım
Mi 11 Lite 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
*43# kodu ile ve #43# kodları ile birkaç defa aktif/deaktif yaptığım servis için Operatörün müşteri hizmetlerini aradım. İlk aradığımda aktif edildiği verildi, tekrar denedim yine olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, telefonumdaki wifi ve mobil data yı kapattırıp, servisin aktif olarak tekrar ayarladıklarında oldu.
Konu kapatılabilir.

Oyla: Çözüm
Üst Alt