Rehber Mi 11 lite 4g MIUI 13 Sürüm Düşürme (Downgrade) BL Kapalı

eakcabag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ergün
Cihazım
discovery
Konular
2
Mi 11 lite 4g MIUI 13 Sürüm Düşürme (Downgrade) BL Kapalı cihaz

Merhaba arkadaşlar MIUI 13 ten memnun olmayan , sürüm düşürmek isteyenler için YouTube de gördüğüm PC ye ihtiyaç duymadan sürüm düşürme yöntemini paylaşmak istiyorum. Yöntem tarafımca denenmiş ve olumlu sonuç alınmıştır.
Not: İşlemden önce verilerinizi yedekleyin. Sorumluluk tamamen size aittir.

Anlatımlarım global sürüm BL kapalı cihaz içindir.

Verilen linkleri cihaza indiriyoruz.iki dosyanın da cihazımizda olması gerekiyor. Daha sonra Ayarlar > Telefon Hakkında > MIUI Sürümü
Sağ üst kısmında üç nokta olan kısımdan güncelleme paketini seçin kısmını seçiyoruz. Not : Eğer sizde görünmüyorsa MIUI ekran görüntüsüne birkaç defa tıklarsanız ek özellikleri açacaktır.
MIUI 13 olan sürüme a ismini verelim. A ismini verdiğimiz MIUI 13 sürümünü seçelim. Dosyayı denetleyecek ve yeniden başlatma ekranı gelecek burada cihazımızı başlatmiyoruz. Dosya yöneticisinden indirdiğiniz rom dosyalarının olduğu klasöre giriyoruz. A ismini verdiğimiz MIUI 13 sürümününün ismini b yapıyoruz. MIUI 12.8 sürümlü dosyanın ismini a yapıyoruz. Ve güncelleme ekranına gelerek cihazı yeniden başlamasını sağlıyoruz . Cihaz kurulumu tamamlayacak.Yeniden başlattığın da açılmayacaktır. Sizi recovery ekranına atacaktır. Burada yapacağınız işlem wipe yapmaktir. Wipe data > wipe all data > confirm yaparak. Cihazı wipe yaptıktan sonra reboot yaparak tekrar cihazı başlatıyoruz. Ve cihazınız hazır.
Kaynak video:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Linkler ( Global sürüm için )
V13.0.4.0.SKQMIXM
V12.5.8.0.RKQMIXM

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bu işlem fazlasıyla riskli özellikle BL kapalı cihazlar için. Sistemi kandırmaya çalışırken sistemin bizi kandırmayacağının garantisi yok.

eakcabag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ergün
Cihazım
discovery
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sorun olabilir. Bende bir arayış içerisindeyim. Video ya göre islemlerimi tamamladım sorun olmadı. Ama dediğiniz gibi tedbirli olmakta fayda var.

fantastik74

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
lite 5g global için denedim. dosyayı kabul etmiyor bende. yanlış dosya yolu diyor dosyayı gösterdiğimde

Üst Alt