Çözüldü Mi 11 lite 4G MIUI 13 güncelleme sorunu

charlestownevis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi11lite
Konular
2
Merhabalar, öncelikle mi 11 lite 4G model kullanıcısıyım. Bu sabah telefonuma MIUI 13 güncellemesi geldiğinde indirmeye çalıştığım sırada %19da takılı kalınca indirmeyi iptal etmek zorunda kaldım. Akşam saatlerinde tekrar indirmeye çalıştığımda %0'dan ileriye gidememekle birlikte hem VPN değiştirme yöntemini deneyip hem de PC suite(2015 sürümü dolayısıyla telefonu bağlayamadım) üzerinden olumsuz yanıt aldım. Bu konu ile alakalı ne yapılması gerekir? Nasıl bir yol izlenmesi lazım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Güncelleme de ciddi sorunlar mevcut, bu yüzden güncelleme geri çekilmiş olabilir.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Teşekkürler, sanırım bir süre daha beklememiz gerekecek ki kullananlarda da ciddi sorunlar görülmekte
Rica ederim. Ben yüklemedim, bir sonraki güncellemeyi bekliyorum, yüklemek istiyorsanız rom bölgenizi söyleyin, konusu paylaşayım.

charlestownevis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi11lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. Ben yüklemedim, bir sonraki güncellemeyi bekliyorum, yüklemek istiyorsanız rom bölgenizi söyleyin, konusu paylaşayım.
Daha sağlıklı bir güncelleme beklemekte fayda var sanırım. İlginiz için teşekkür ederim

Karadeniz28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan KESKİN
Cihazım
Mi 10 Lite
Konular
0
Güncelleme de ciddi sorunlar mevcut, bu yüzden güncelleme geri çekilmiş olabilir.
Efendim iyi geceler, Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Miui 13.0.1.0 SFNMİXM güncellemesi geldi telefonuma. Telefonu güncelledikten sonra telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Çözebileceğim bir sorun mudur? düzeltme versiyonu gelir mi? ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Efendim iyi geceler, Mi Note 10 Lite kullanıcısıyım. Miui 13.0.1.0 SFNMİXM güncellemesi geldi telefonuma. Telefonu güncelledikten sonra telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Çözebileceğim bir sorun mudur? düzeltme versiyonu gelir mi? ilginize şimdiden teşekkür ederim.
İyi geceler, Ses yükseltme + Güç tuşuna aynı anda basarak recovery mod'a geçiniz. Sonrasında ses tuşları yardımıyla wipe all data seçiniz güç tuşuyla onaylayıp cihazı sıfırlayınız.

Karadeniz28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan KESKİN
Cihazım
Mi 10 Lite
Konular
0
İyi geceler, Ses yükseltme + Güç tuşuna aynı anda basarak recovery mod'a geçiniz. Sonrasında ses tuşları yardımıyla wipe all data seçiniz güç tuşuyla onaylayıp cihazı sıfırlayınız.

ilginize teşekkür ederim. Kolay gelsin..

Üst Alt