Yardım Mi 11 Lite 4G (courbet) Bluetooth Kulaklık Mutlak Ses Sorunu

hbzk45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdasdas
Cihazım
mi 11
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Mi 11 Lite 4G (courbet)
IMEI Repair: Evet
Bootloader Kilidi: Açık

Yaklaşık 2 yıl boyunca sorunsuz kullandığım Bluetooth kulaklığa bağlandığımda kulaklığa ses gelmiyor ve video-müzik programları kasmaya başlıyor. Ve yukarıdaki videoda görüleceği üzere absolute volume blinking sorunuyla karşı karşıya kaldım. Nasıl fixlenir diye epey araştırma yaptım ve çözümü bulamadım.
1. Sorum bunu nasıl çözebilirim, bir fikri olan var mı?
2. Sorum,
Telefonuma kendim YouTube'dan izleyerek IMEI repair yapmak zorunda kalmıştım. Telefona Ayarlar bölümünden güncelleme yaparak, sitede bulunan modem dosyasıyla şebeke sorununu çözmüştüm. Telefonun ön kamerası ve bluetooth kulaklık oynatması dışında her şeyi çalışıyor.
Telefona hiç ROM flashlamadım, hangi ROM'u flashlamamı önerirsiniz? Sorunsuz bir ROM araştırıyorum. Custom ROM da olur stock ROM da olur.
3. Sorum,
IMEI repair yapmak benim için hiç kolay değildi, uzay gemisi kullanır gibi hissettim kendimi repair yaparken. Flashlama sonrası IMEI gider mi, giderse pratik olarak geri getirebilecek bir yazılım vs. var mıdır?
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

hbzk45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdasdas
Cihazım
mi 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla ilgili şöyle bir güncelleme yapayım:
Maalesef hala daha sorun devam ediyor, internette çok araştırma yaptım. Ne yazık ki çözümüne rastlayamadım.
- Custom ROM'lar da dahil neredeyse 10-15 farklı ROM yükledim telefona, tabii olarak sıfırladım da ancak yeni ROM'lar da etki etmedi. Gerçekten çok garip.
-Yani Bluetooth kulaklık ve Ön Kamera sorunu bütün ROM'larda devam etti.

Üst Alt