Yardım Mi 11 Lite 4G Bildirim Sorunu ve Genel Ayarlar

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı Sürüm 12.5.1
Telefon Modeli
11 Lite 4G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar ;

Ürünümü 5 gündür kullanıyorum. Yaşadığım bir kaç sorunu şu şekilde anlatayım ;

1) Xiaomi Mi Watch kullanıyorum. Telefonun altta yer alan Sol kare tuşuna bastığımda açık uygulamaları (ön belleği) temizlemektedir. Fakat bunu yapınca mi watch uygulaması biranda ekrandan kayboluyor. (Sürekli aktif olması gereken uygulama sonuçta) Sol üst kameranın olduğu yerdeki uygulamanın simgesi de ortadan kalkıyor. Bundan kaynaklı saatime bildirim gelmiyor. Uygulamayı kendim tekrar çalıştırmam gerekiyor. Uygulamayı açınca sorun ortadan kalkıyor. Simgesi de sol üstte gözüküyor.

2) Eset Mobile Security kullanmaktayım. Bu uygulamada ki sorun da yukarı da belirttiğim gibi bu da aynı sorunu vermektedir. Ön belleği temizle dediğim de bu uygulama da birden kapanıyor.

Bu sorunları nasıl düzeltebilirim? Desteklerinizi rica ederim Arkadaşlar...

Wers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar ;

Ürünümü 5 gündür kullanıyorum. Yaşadığım bir kaç sorunu şu şekilde anlatayım ;

1) Xiaomi Mi Watch kullanıyorum. Telefonun altta yer alan Sol kare tuşuna bastığımda açık uygulamaları (ön belleği) temizlemektedir. Fakat bunu yapınca mi watch uygulaması biranda ekrandan kayboluyor. (Sürekli aktif olması gereken uygulama sonuçta) Sol üst kameranın olduğu yerdeki uygulamanın simgesi de ortadan kalkıyor. Bundan kaynaklı saatime bildirim gelmiyor. Uygulamayı kendim tekrar çalıştırmam gerekiyor. Uygulamayı açınca sorun ortadan kalkıyor. Simgesi de sol üstte gözüküyor.

2) Eset Mobile Security kullanmaktayım. Bu uygulamada ki sorun da yukarı da belirttiğim gibi bu da aynı sorunu vermektedir. Ön belleği temizle dediğim de bu uygulama da birden kapanıyor.

Bu sorunları nasıl düzeltebilirim? Desteklerinizi rica ederim Arkadaşlar...
merhaba,

bildiğim kadarı ile uygulamaları kilitlemeniz lazım.

sol kare tuşuna bastığınızda hangi uygulamayı kilitlemek istiyorsanız ona basılı tutun. kilit işaretine tıklayın.

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba,

bildiğim kadarı ile uygulamaları kilitlemeniz lazım.

sol kare tuşuna bastığınızda hangi uygulamayı kilitlemek istiyorsanız ona basılı tutun. kilit işaretine tıklayın.

Merhaba Wers ;

Bu yöntemi bir deneyeceğim. Peki bu ayarı nereden yapabiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wers

Oyla:

Wers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
2
Merhaba Wers ;

Bu yöntemi bir deneyeceğim. Peki bu ayarı nereden yapabiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wers

mi watch uygulamasını açın. sonra sol kareye bir kez basın. açık uygulamaların tamamı ekrana geliyor. açık kalmasını istediğiniz pencereye basılı tutun. sağında veya solunda menü açılıyor. kilit işaretine basın.

Oyla:
Üst Alt