Yardım Mİ 11 (Aosp Rom Evolution X) Appbar Tümünü Temizle Hakkında

erhandavran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X Rom. Androrid 12 Aosp
Telefon Modeli
Mi 11
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Mi 11 cihazımdan Aosp Evolution x Android 12 rom kullanıyorum. Benim bir sorum var. Çok araştırdım bulamadım. Bu son uygulamalar sekmesine tıkladığımızda açılan menüde "Hepsini Temizle" seçeneği en solda oluyor ve en sola kadar kaydırmam gerekiyor. Bunu orta alta nasıl yerleştirebilirim? Telefonum rootlu. Magisk modül kullanabilirim.

Teşekkür ederim.

Ahmetkeso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
A30
Konular
1
Baska bir Launcher kurup o özellik geliyordu ama adını unuttum 🤔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir cihazınız var ama bence o cihazda miui kullanmayıp cihaza yazık ediyorsunuz tabi zevkiniz o şekilde ama ne biliyim onca özellikten feragat ediyorsunuz ozellikle kamera kamera özellikleri falan 😊

Oyla:

erhandavran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
mi 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baska bir Launcher kurup o özellik geliyordu ama adını unuttum 🤔

Böyle bir cihazınız var ama bence o cihazda miui kullanmayıp cihaza yazık ediyorsunuz tabi zevkiniz o şekilde ama ne biliyim onca özellikten feragat ediyorsunuz ozellikle kamera kamera özellikleri falan 😊
Evet kamera tarafında eksik. İçerisinde Orjinal Miui Kamera Portlanmış şekilde. ama cihaz akıcılık sadelik çok kullanışlı.

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Mi 11 cihazımdan Aosp Evolution x Android 12 rom kullanıyorum. Benim bir sorum var. Çok araştırdım bulamadım. Bu son uygulamalar sekmesine tıkladığımızda açılan menüde "Hepsini Temizle" seçeneği en solda oluyor ve en sola kadar kaydırmam gerekiyor. Bunu orta alta nasıl yerleştirebilirim? Telefonum rootlu. Magisk modül kullanabilirim.

Teşekkür ederim.
Pixel launcher da değişmez. Lawnchair tavsiye ederim hem çok daha fazla özelleştirme var. Aosp romlarda stabil çalışıyor.

Pixel launcher da değişmez. Lawnchair tavsiye ederim hem çok daha fazla özelleştirme var. Aosp romlarda stabil çalışıyor.

Oyla:
Üst Alt