- Adım
- Kemal
- Cihazım
- Mi10tpro
- Konular
- 1
Arkadaşlar mi10t pro telefonum var ama konferans yapamiyorum, neden olduğunu bilen var mı acaba?
Haklısınız, özür diliyorum, sim hattı üzerinden, yani telefonda konuşurken 3.kisiyi eklemek istedihimdeHiç bir bilgi vermeden neden konferans yapamıyorum diyorsunuz. Hiç bir bilgi olmazsa insanlar nasıl yardım eder. Hangi konferans, uygulama mı yoksa sim hattı üzerinden mi? Konferans dediğinizde akla nerden baksanız 10 farklı uygulama gelir.
Anlaşılan bir tek bende değil bu sorum ama ulaşabildiğim tek telefon 444 2 118, oradan da teknik destek anlamında kimseye ulaşamıyoruz, öyle bir hizmetleri yok deniyor, anlaşılır gibi değil. Telefonu bize yollayın diyorlar. Her ufak bir sorunda telefon yollanır mı, bu da olacak şey değil bence. Daha önce Samsung kullanıyordum, onlar telefonuma bağlanıp sorunu hallediyorlardı.mi 9 cihazım'da bende yapamıyorum 3. kişiyi ekliyorum 2. kişiyi beklemeye alıyor daha sonra 3. kişi telefonu açtığında altta birleştir tuşu geliyor fakat tıklıyorum hiç bi tepki yok yani kısaca bendede çalışmıyor
Zaten ekstra verilen para o hizmet için, ne kadar ekmek o kadar köfte misali.Anlaşılan bir tek bende değil bu sorum ama ulaşabildiğim tek telefon 444 2 118, oradan da teknik destek anlamında kimseye ulaşamıyoruz, öyle bir hizmetleri yok deniyor, anlaşılır gibi değil. Telefonu bize yollayın diyorlar. Her ufak bir sorunda telefon yollanır mı, bu da olacak şey değil bence. Daha önce Samsung kullanıyordum, onlar telefonuma bağlanıp sorunu hallediyorlardı.