Yardım Mi 10tpro konferans yapamiyorum

Kemal Xioami

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi10tpro
Konular
1
Arkadaşlar mi10t pro telefonum var ama konferans yapamiyorum, neden olduğunu bilen var mı acaba?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hiç bir bilgi vermeden neden konferans yapamıyorum diyorsunuz. Hiç bir bilgi olmazsa insanlar nasıl yardım eder. Hangi konferans, uygulama mı yoksa sim hattı üzerinden mi? Konferans dediğinizde akla nerden baksanız 10 farklı uygulama gelir.

Oyla:

Kemal Xioami

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi10tpro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir bilgi vermeden neden konferans yapamıyorum diyorsunuz. Hiç bir bilgi olmazsa insanlar nasıl yardım eder. Hangi konferans, uygulama mı yoksa sim hattı üzerinden mi? Konferans dediğinizde akla nerden baksanız 10 farklı uygulama gelir.
Haklısınız, özür diliyorum, sim hattı üzerinden, yani telefonda konuşurken 3.kisiyi eklemek istedihimde

Oyla:

Kemal Xioami

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi10tpro
Konular
1
Yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? Teknik desteğe yazdığımda telefonu gönderin dediler, en ufak bir sorunda telefonu göndermemiz isteniyor, telefonda destek vermiyorlar, o da başka bir sorun.

Oyla:

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
mi 9 cihazım'da bende yapamıyorum 3. kişiyi ekliyorum 2. kişiyi beklemeye alıyor daha sonra 3. kişi telefonu açtığında altta birleştir tuşu geliyor fakat tıklıyorum hiç bi tepki yok yani kısaca bendede çalışmıyor

Oyla:

Kemal Xioami

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi10tpro
Konular
1
mi 9 cihazım'da bende yapamıyorum 3. kişiyi ekliyorum 2. kişiyi beklemeye alıyor daha sonra 3. kişi telefonu açtığında altta birleştir tuşu geliyor fakat tıklıyorum hiç bi tepki yok yani kısaca bendede çalışmıyor
Anlaşılan bir tek bende değil bu sorum ama ulaşabildiğim tek telefon 444 2 118, oradan da teknik destek anlamında kimseye ulaşamıyoruz, öyle bir hizmetleri yok deniyor, anlaşılır gibi değil. Telefonu bize yollayın diyorlar. Her ufak bir sorunda telefon yollanır mı, bu da olacak şey değil bence. Daha önce Samsung kullanıyordum, onlar telefonuma bağlanıp sorunu hallediyorlardı.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Anlaşılan bir tek bende değil bu sorum ama ulaşabildiğim tek telefon 444 2 118, oradan da teknik destek anlamında kimseye ulaşamıyoruz, öyle bir hizmetleri yok deniyor, anlaşılır gibi değil. Telefonu bize yollayın diyorlar. Her ufak bir sorunda telefon yollanır mı, bu da olacak şey değil bence. Daha önce Samsung kullanıyordum, onlar telefonuma bağlanıp sorunu hallediyorlardı.
Zaten ekstra verilen para o hizmet için, ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

Oyla:
Üst Alt