Yardım Mi 10T whatsapp video gönderim sorunu

jervis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 10t
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.0
Telefon Modeli
Mi10T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba

Whatsapp ta galeriden seçilen video gönderildiğinde çamur grafiğe dönüştürüyor. Ciddi anlamda çok kötü izlemeyecek kadar kötü video oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Kameradan hiç memnun değilim ve bu sorun daha da soğuttu.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forum ara kısmını kullanabilirsiniz...

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Merhaba

Whatsapp te galeriden video seçtiğimde gönderdiğinde çamur grafiğe dönüştürüyor. Ciddi anlamda çok kötü izlemeyecek kadar kötü video oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

KAmeradan hiç memnun değilim ve bu sorun daha da soğuttu.
Hocam bu normal bir durum. Wp üzerinden video veya resim gönderdiğiniz zaman, kaliteyi düşürerek gönderiyor. Bunun çözümü olarak; wp mesajlaşma yerindeki sağ tarafta bulunan ataç işaretine tıklayarak belge bölümünden istediğiniz video veya fotoğrafı, orijinal boyutuyla gönderebilirsiniz. Fakat göndereceğiniz video 100mb'yi geçemez. (Bu Watsapp gönderim sınırı)
İyi forumlar.

Oyla:

jervis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 10t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu normal bir durum. Wp üzerinden video veya resim gönderdiğiniz zaman, kaliteyi düşürerek gönderiyor. Bunun çözümü olarak; wp mesajlaşma yerindeki sağ tarafta bulunan ataç işaretine tıklayarak belge bölümünden istediğiniz video veya fotoğrafı, orijinal boyutuyla gönderebilirsiniz. Fakat göndereceğiniz video 100mb'yi geçemez. (Bu Watsapp gönderim sınırı)
İyi forumlar.
Hocam mi 8 de bu sorun yoktu , videoyu direkt kaliteli bir biçimde yolluyordu , mi 10t de bu olay çıktı. Çok saçma geliyor bana bu durum. Belge olarak da yollarsam direkt izleme durumu olmayacağı için işime yaramıyor malesef.
Forum ara kısmını kullanabilirsiniz...

Hocam konuların hepsine baktım , mi 8 de bende yoktu bu durum , mi 10t ile ilgili bu konu açılmamış.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam mi 8 de bu sorun yoktu , videoyu direkt kaliteli bir biçimde yolluyordu , mi 10t de bu olay çıktı. Çok saçma geliyor bana bu durum. Belge olarak da yollarsam direkt izleme durumu olmayacağı için işime yaramıyor malesef.

Hocam konuların hepsine baktım , mi 8 de bende yoktu bu durum , mi 10t ile ilgili bu konu açılmamış.
Hocam bana ilginç gelen durum; telefonunuzun kamerasından memnun olmamanız. Kamera konusunda iddialı bir lansmanı olan bir telefon mi 10t. Ama bence bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorsanız yetkili servise bir danışmanızı veya tecrübeli bir telefoncuya danışmanızı (göstermenizi) öneririm. Sadece sizin telefona has bir sorun olabilir.

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42

Google fotoğrafları indiriyorsun ki telefonunda büyük ihtimalle vardır. Hangi resim veya videoyu göndermek istiyorsan seçiyorsun gerçek dosya boyutuyla gönderiyorsun.
Arkadaşlarında söylediği gibi wp yüksek boyutlu video veya resimlerin dosya boyutunu küçültüp gönderiyor. O yüzden resimler, videolar kötü gidiyor olay bu.

Oyla:

jervis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 10t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modlu whatsapp kullanabilirsiniz hocam.
Hocam telefona hiç dokunasım yok hem ekran hem kamera yüzünden nefret ettim.
Hocam bana ilginç gelen durum; telefonunuzun kamerasından memnun olmamanız. Kamera konusunda iddialı bir lansmanı olan bir telefon mi 10t. Ama bence bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorsanız yetkili servise bir danışmanızı veya tecrübeli bir telefoncuya danışmanızı (göstermenizi) öneririm. Sadece sizin telefona has bir sorun olabilir.
Hocam kamera çok kötü fotoğraf çekiyor + videolar berbat. aldığım yere götürüp bi denettireceğim bozuk derlerse değişim yaptırtacağım.
Google fotoğrafları indiriyorsun ki telefonunda büyük ihtimalle vardır. Hangi resim veya videoyu göndermek istiyorsan seçiyorsun gerçek dosya boyutuyla gönderiyorsun.
Arkadaşlarında söylediği gibi wp yüksek boyutlu video veya resimlerin dosya boyutunu küçültüp gönderiyor. O yüzden resimler, videolar kötü gidiyor olay bu.
google fotoğrafları sevmiyorum hocam , direkt xiaomi galeri kullanıyrum. Eski telefonum mi8 di böyle bir sorun hiç olmadı. Fotoğraflar bile bulanık gidiyor. Sanki bu telefona özel kalite değiştirilip yollanıyor gibi.

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam telefona hiç dokunasım yok hem ekran hem kamera yüzünden nefret ettim.

Hocam kamera çok kötü fotoğraf çekiyor + videolar berbat. aldığım yere götürüp bi denettireceğim bozuk derlerse değişim yaptırtacağım.

google fotoğrafları sevmiyorum hocam , direkt xiaomi galeri kullanıyrum. Eski telefonum mi8 di böyle bir sorun hiç olmadı. Fotoğraflar bile bulanık gidiyor. Sanki bu telefona özel kalite değiştirilip yollanıyor gibi.
valla hocam böylesine yeren ilk kişisiniz, ayrıca çoğu uygulamadan güzel Google fotoğraflar, kayıpsız yüksek kalite yedekleme falanda yapıyor. Galeri kullanmadım kullanmam da, fotoğraflarım silindi, kayboldu veya yedekleme derdim yok bu uygulama sayesinde.

Oyla:
Üst Alt