Yardım Mi 10T Telefonum Açılmıyor

PewwieN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
PewwieN
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba iyi forumlar herkese.

Dün gece itibari ile mi10t telefonum açılmıyor. Şarja takıp denedim ışığı dahi yanmadı.
Sabaha kadar şarj olsun diye bıraktım. Şuan Fastboot menüsüne girmeyi denedim ses + power tuşuna basılı tutuyorum hiç bi tepki vermiyor. Sizce sorun ne olabilir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisini konrtrol edin. 9008 port veriyormu bakın.

PewwieN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
PewwieN
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara bağladım fakat değişiklik namına bişey göremedim 9008 port dediğinize tam olarak nerden bakıcağımı bilmiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yazılımsal bir işlem yapmadıysanız eğer durup dururken açılmama sebebi ya şarj aletindendir. yada donanımsaldır. önce şarj aletini deneyin başka cihaza çalışıyorsa cihazı sağlam bir teknikçiye gösterin baksın. Yada garantili ise servise gönderirsiniz..

ameyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
Bilgisayara bağlayıp aygıt yöneticisini konrtrol edin. 9008 port veriyormu bakın.
Konu sahibi arkadaşın telefonu gibi mi 10t pro cihaz şarjı bittikten sonra bir daha açılmadı, şimdi PC'ye bağladım 9008 portu gözüküyor aygıt yöneticisinde. Yönlendirebileceğinz bir çözüm var mıdır?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Konu sahibi arkadaşın telefonu gibi mi 10t pro cihaz şarjı bittikten sonra bir daha açılmadı, şimdi PC'ye bağladım 9008 portu gözüküyor aygıt yöneticisinde. Yönlendirebileceğinz bir çözüm var mıdır?
yazılımsal bir müdahale de bulunmadıysanız bunun sebebi donanımsal olma ihtimali yüksek. çünkü durup dururken yazılım bozulmaz.

ameyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
yazılımsal bir müdahale de bulunmadıysanız bunun sebebi donanımsal olma ihtimali yüksek. çünkü durup dururken yazılım bozulmaz.
yok herhangi bir müdahalede bulunmadık, eşimin telefonu zaten. Akşam şarjı bitmişti öyle duruyordu, eve gelince şarja taktık ama bir cevap alamadık cihazdan :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yok herhangi bir müdahalede bulunmadık, eşimin telefonu zaten. Akşam şarjı bitmişti öyle duruyordu, eve gelince şarja taktık ama bir cevap alamadık cihazdan :)
o zaman donanımsal arızadır. Çünkü durup dururken yazılım bozulmaz hocam. Yetkili hesap ile yazılım atarız ama boşa gitme riski mevcut. bence sağlam bir teknikçi incelesin cihazınızı..

ameyt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
o zaman donanımsal arızadır. Çünkü durup dururken yazılım bozulmaz hocam. Yetkili hesap ile yazılım atarız ama boşa gitme riski mevcut. bence sağlam bir teknikçi incelesin cihazınızı..
üzdü :) durup dururken çöp olmasaydı iyiydi, telefonun kendisini geçtim içindeki fotoğraflara felan yazık oldu telefon yine yerine konurdu da. Brick mi oldu şimdi alet :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
üzdü :) durup dururken çöp olmasaydı iyiydi, telefonun kendisini geçtim içindeki fotoğraflara felan yazık oldu telefon yine yerine konurdu da. Brick mi oldu şimdi alet :)
donanımsal arıza varsa ve çözülürse sıfırlanmadan açılacaktır..

Üst Alt