- Adım
- Tosun
- Cihazım
- Mİ 10T Pro
- Meslek
- Sys Support - IT
- Konular
- 93
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 14.0.1
- Telefon Modeli
- Mi 10T pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba MI severler;
Yeni taşındığım apartmanda genel bir GSM sinyal sorunu var.
(1 ay önce Turkcell ile görüştüm ilgileniyoruz dediler ama gelişme yok. Apartmandakiler ile henüz tanışmadım)
Pencereye yapışmam gerekiyor. O durumda bile genelde tek çizgi var.
Araştırma yaptığımda sticker şeklinde bakır ürünleri gördüm.
Bu ürün cihazın tam anten kısmına yapıştırılması halinde trafo şeklinde çalışarak sinyal yükseltmesi yapabiliyormuş.
Tamir videolarını inceledim ama bu şekilde basit bir detay paylaşanı görmedim.
burada tamirci arkadaşlar biliyorsa paylaşabilir mi ?
genel olarak AE dahil birçok yerde tasarımı bu şekilde. Cihazın arka kısmına antene denk gelecek şekilde yapıştırılınca sinyal güçlendirmesi oluşyormuş.
Bu konuda teknik servis arkadaşların genel yorumu ile alternatif ama pratik GSM sinyal yükseltme konusunda yardım rica ediyorum.
Yeni taşındığım apartmanda genel bir GSM sinyal sorunu var.
(1 ay önce Turkcell ile görüştüm ilgileniyoruz dediler ama gelişme yok. Apartmandakiler ile henüz tanışmadım)
Pencereye yapışmam gerekiyor. O durumda bile genelde tek çizgi var.
Araştırma yaptığımda sticker şeklinde bakır ürünleri gördüm.
Bu ürün cihazın tam anten kısmına yapıştırılması halinde trafo şeklinde çalışarak sinyal yükseltmesi yapabiliyormuş.
Tamir videolarını inceledim ama bu şekilde basit bir detay paylaşanı görmedim.
burada tamirci arkadaşlar biliyorsa paylaşabilir mi ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
genel olarak AE dahil birçok yerde tasarımı bu şekilde. Cihazın arka kısmına antene denk gelecek şekilde yapıştırılınca sinyal güçlendirmesi oluşyormuş.
Bu konuda teknik servis arkadaşların genel yorumu ile alternatif ama pratik GSM sinyal yükseltme konusunda yardım rica ediyorum.