Yardım Mi 10T Pro Uygulamaların Kaydettikleri Galeride Çıkmıyor

volkankaan59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.1 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 10 T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese İyi Günler Telefonum 2 gün Önce Güncelleme Aldı Güncellemeden Sonra Kullandığım Resim ve Video Editleme veya İnstegramdan Video İndirme Gibi Uygulamaları Kullanırken Editlediğim Resim veya Video veya İndirdiğim Video Galerimde Gözükmüyor.
Telefonu Pc ye Bağlayınca Dosyalar İçinde Kaydedilmiş Şekilde Duruyor Sıkıntı Yok Ama Galerimde Hiç Bir Şekilde Gözükmüyor
Pc den Dcım Veya Dowload Klasörüne Taşırsam Galeri O zaman Görüyor
Güncellemden Önce Böyle Bir Sıkıntım Yoktu
Umarım Çözümü Vardır .Çok isteyerek Aldığım Bir Telefonun En Çok Kullandığım Uygulamalarda Böyle Yapması Beni Gerçekten Üzdü

Herkese Iyı sağlılı Arızasız Günler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
DCIM klasörü dışındaki klasörleri görüntülemek için galeri uygulamasına girdiğinizde ekranı sağa kaydırarak albüm sekmesine geçiş yapın. Bahsettiğiniz klasörlerin bu ekranda en üstte veya diğer albümler altındadır.

Eğer buradaki klasörlerde de görünmüyorsa resim ve videolarınızın bulunduğu klasör içerisinde nomedia dosyası oluşturulmuş olabilir. Dosya yöneticisi ile bu dosyayı silmeniz yeterli olacaktır.

Oyla:

volkankaan59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi 10 t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cvp için cok tesekkurler ama malesef nomedia foruma yazmadan silmistim ama yınede duzelmedı bende foruma yazdım sorunu

mesela inshot pro kullanıyorum video edıtlemek ıcın ama programda cıkartma ıslemı yapacagım zaman oyle kalıyor daha onceden hıc boyle sıkıntım yoktu mi6 mi9tpro da kullandım bu programı tahmınımce edıtı cıkaracagı yerı bulamadıgı veya goremedıgı ıcın cıkarma baslıyor deyıp kalıyor

istagramda begendıgım bır vıdeoyu telefona ınıdırcem program ındırıyor ama galerıde yok

snapseeed te foto edıtlıyorum kaydedıyorum galerıde yok
cıldırmak uzereyım gercekten

Oyla:
Üst Alt