Yardım Mi 10T Pro Sıfırlama Yardımı

Sportman_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Malatya
Cihazım
Mi box, Mİ 10T
Konular
2
İyi günler. Telefonum Mİ 10T PRO IMEI atıldı. Telefonu satacağım sıfırlayıp vereceğim. Nasıl sıfırlarım acaba? Telefondan sıfırlarsam IMEI gidermi acaba? Donanımsal herhangi bir problem olma durumu varmı acaba?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Sportman_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Malatya
Cihazım
Mi box, Mİ 10T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o cihazda pek imei gitme durumu olmaz. ayarlarda fabrika ayarları diye arat çıkar sıfırlama
Hocam onu yaparsam şebeke sorunu oluşur diyorlar? Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorum.Böyle bir ihtimal varmı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o cihazda pek imei gitme durumu olmaz. ayarlarda fabrika ayarları diye arat çıkar sıfırlama
Yanıtınız içinde çok teşekkür ederim,🙏🙏🙏

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.321
yani eski cihazlarda pek sorun olmuyor bu ama yine bende bu cihaz olmadığı için kesin demek istemiyorum.

Emregrii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Teşekkür ederim
İyi günler. Telefonum Mİ 10T PRO IMEI atıldı. Telefonu satacağım sıfırlayıp vereceğim. Nasıl sıfırlarım acaba? Telefondan sıfırlarsam IMEI gidermi acaba? Donanımsal herhangi bir problem olma durumu varmı acaba?Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Hocam sıfırladınızmi bende alacağım yarın normal ayarlardan sifirladiginizda gittimi imei

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam sıfırladınızmi bende alacağım yarın normal ayarlardan sifirladiginizda gittimi imei
Gerekli cevap verilmiş. Mi 10T ve pro modelleri IMEI konusunda oldukça sağlamdır. Sıfırlamanın hiçbir türlüsü ile zarar görmez. Rahat olun.

Üst Alt