Yardım Mi 10T Pro Rehber senkronizasyon hatası

aclk57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10T pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10tpro
Telefon Modeli
Mi10T PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Mİ10T pro cihazımdaki kişilerin bazıları kayboluyor.Çoğunluğu duruyor ama bazı kişileri rehberimde kayıtlı görünmüyor.
gmail hesabımdan kontrol ediyorum orada var ama, rehberde yok. Önce gmail kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü ama,1 hafta sonra yine aynı olay oldu.
çift hat kullandığım için gmail tekrar kaldırıp yüklediğimde her aramada hangi hattan arayayım diye soruyor.Birde nereye kadar gmail kaldırıp yükleyeceğim?
yardım ve çözüm istiyorum

Rgokcay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ridvan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
19
Arkadaşlar Mİ10T pro cihazımdaki kişilerin bazıları kayboluyor.Çoğunluğu duruyor ama bazı kişileri rehberimde kayıtlı görünmüyor.
gmail hesabımdan kontrol ediyorum orada var ama, rehberde yok. Önce gmail kaldırıp tekrar yükledim sorun çözüldü ama,1 hafta sonra yine aynı olay oldu.
çift hat kullandığım için gmail tekrar kaldırıp yüklediğimde her aramada hangi hattan arayayım diye soruyor.Birde nereye kadar gmail kaldırıp yükleyeceğim?
yardım ve çözüm istiyorum
senkronızasyonu sureklı acık tut ıstersen oyle dene bırde hangı hattan arayım sorusu cıkmamasını ıstıyorsanız eger bılgıdım kadarıyla ayarlar - sim kartlar bolumunde sım kart tercıhlerı var ordan sabıt ayarlayabılırsın dıye bılıyorum

Oyla:
Üst Alt