Garantisiz cihazda ne yapacaz peki hocam?Batarya değişimi oldukça kolay.
Küçük bir tornavida ile arka kapak açıldıktan sonra 10 dakikada yapılabilir.
Ancak piyasada orijinal batarya bulmak çok zor.
Orijinal diye satılanların yarısı yan sanayi hızlı şarj da desteklemiyor.
Orjinal veya en yakınını elde etmek için servisten yardım almak lazım.
İnanki hiçbir fikrim yok benim 10T bataryası ölü gibiydi yazılımsal kalibrasyon için her şeyi denedim fayda etmedi bir tane aldım denedim sahte çıktı eskiyi taktım sökülü şekilde bir gün kalınca tam kalibre oldu pil sağlığı %80 lere çıktı.Garantisiz cihazda ne yapacaz peki hocam?
Evet çıkmış deji desteği yoktu hatta ben mail atıp Mi 10T için destek talep etmiştim.Deji gördüm geçen sanki. Deji gitmez mi?
Belki Deji denemek istersiniz. Forumda başka cihazlar için kullananlar mevcut. İsterseniz yorumlara bakın evvelaMi 10T Pro orjinal batarya nereden alınır? Ve batarya değiştirme Konusunda rehber varmı arkadaşlar
Sanırım hemen hepsi aynı hızlı şarj olması için epey güvenlik önlemi lazım her yiğidin harcı değil maalesef.Deji yi ben Mi Note 10 cihazımda deneyimledim. Kendi sitesinden sipariş verdim yanında tornavida kapagi açmak için plastik aparat falanda yollamislardi.
Hızlı şarj desteklemiyordu ilk 1 hafta performans vermedi oturması için kapalı şarj ettim 1 hafta sonra oturdu 7 saatten fazla ekran süresi veriyordu. Ama hızlı şarj desteklemiyor bilginiz olsun.