Yardım Mi 10T Pro Nfc Konumu Nerede?

• Konbuyu başlatan Bip
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 3K

Bip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.2
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Mobil ödeme esnasında telefonun en çok hangi kısmını pos cihazına yaklaştırırsak daha hızlı sonuç alırız?

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
merhaba hocam, genellikle kamera altına daha doğrusu telefonun orta kısmının bi tık üzerine konumlandırılıyor, ama telefonun arkasını ortalayıp yaklaştırsanda okur. bi sorun olmaz zannımca. Aman diyim dikkatli olun temassız ödemelerde çok dolandırıcılık oluyor

• Beğen
Tepkiler: Bip
Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Merhabalar. Mobil ödeme esnasında telefonun en çok hangi kısmını pos cihazına yaklaştırırsak daha hızlı sonuç alırız?
Hocam NFC yi açıp yeni çip li kimlik kartınızı alın cihazın arkasına dokundurdugunuzda anlarsınız ben öyle yapıyorum ama genelde kameranın bulundugu bölgeler Bekir33TR hocamın dedigi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba hocam, genellikle kamera altına daha doğrusu telefonun orta kısmının bi tık üzerine konumlandırılıyor, ama telefonun arkasını ortalayıp yaklaştırsanda okur. bi sorun olmaz zannımca. Aman diyim dikkatli olun temassız ödemelerde çok dolandırıcılık oluyor
Hocam ekran kilitli oldugu sürece Nfc nin hiç bir sıkıntısı olmuyor ekran kilidi oldugunda nfc çalışmıyor aktif olarak kullanıyorum pos ist kart

Oyla:

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
Hocam NFC yi açıp yeni çip li kimlik kartınızı alın cihazın arkasına dokundurdugunuzda anlarsınız ben öyle yapıyorum ama genelde kameranın bulundugu bölgeler Bekir33TR hocamın dedigi gibi

Hocam ekran kilitli oldugu sürece Nfc nin hiç bir sıkıntısı olmuyor ekran kilidi oldugunda nfc çalışmıyor aktif olarak kullanıyorum pos ist kart
doğrudur bu kredi kartlarından dolayı mağdur olan insanlar var o yüzden kilitli veya kilitsiz ben çok tercih etmiyorum :)

• Beğen
Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
  • Beğen
Oyla:

Bip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

doğrudur bu kredi kartlarından dolayı mağdur olan insanlar var o yüzden kilitli veya kilitsiz ben çok tercih etmiyorum :)
Kart taşımıyorsun hocam tercih meselesi tabi

Teşekkür ederim deneyeceğim :)
2 kere markette denedim birinde okumadı, birinde zor okuttum, telefonu posa değdirdim, telefonu pos cihazına sürttüm resmen okuması için, birkaç ayar yaptım yeniden deneyeceğim dediğiniz şekilde :D
Bu arada az evvel kimlikle denedim güzel sonuç verdi. Kameranın altı değilde kamera ve kameranın yanında hızlı bir şekilde okudu kimliği. Ben daha çok orta ve alt kıskı denemiştim pos cihazında. Demekki kamera yanıymış. :)

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Teşekkür ederim deneyeceğim :)
2 kere markette denedim birinde okumadı, birinde zor okuttum, telefonu posa değdirdim, telefonu pos cihazına sürttüm resmen okuması için, birkaç ayar yaptım yeniden deneyeceğim dediğiniz şekilde :D
Hocam bide bazı bankalarda nfcyi kullana bilmemiz için bankaların ek uygulamalarını indirmeniz gerekmektedir mesela garanti için bonuş flaşı indirip uygulama üzerinden kartın temessız özelligini aktif etmeniz gerekmektedir

• Beğen
Oyla:
Üst Alt