Soru Mi 10t Pro Modem

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Mi10t Pro EEA Rom yüklediğimde Vowifi çalıştırmak için kullanılan *#*#663368378#*#* kodu girdiğimde hiçbir şey çıkmıyor sadece Eu romda çıkıyor sebebi nedir?

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Mi10t Pro EEA Rom yüklediğimde Vowifi çalıştırmak için kullanılan *#*#663368378#*#* kodu girdiğimde hiçbir şey çıkmıyor sadece Eu romda çıkıyor sebebi nedir?
ben vowifi kodunu *#*#869434#*#* bu şekilde biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. bu kodu bir deneyin ekranda disable yazacak. Sonra ayarlardan vowifi seçeneğinin aktif olup olmadığını kontrol edin seçenek aktif ise vowifiyi açıp biraz bekleyin vowifi açılmaz ise bazı ayarlar yapmanız gerekir.

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben vowifi kodunu *#*#869434#*#* bu şekilde biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. bu kodu bir deneyin ekranda disable yazacak. Sonra ayarlardan vowifi seçeneğinin aktif olup olmadığını kontrol edin seçenek aktif ise vowifiyi açıp biraz bekleyin vowifi açılmaz ise bazı ayarlar yapmanız gerekir.
Hocam o ilk adım zaten onda sıkıntı yok her ikisi de disable ancak modem menüsünden vowifi aktifleştiriyordum daha önce şuanda da vowifi devreye giriyor ama arama esnasında ses gelip gitmiyor

Üst Alt