Ne anlattığını anlamadıysan sorman çok daha mantıklı olur veya hiç cevap vermemen çünkü yanlış yönlendirme ihtimalin çok yüksek olabilir bu konu için olmasa bile anlayamadığın şeylerde sorman veya cevap vermemen çok daha mantıklıdır panik yapıcağım bir durumda yok konuda yazanları okumadan direkt cevap verdiğiniz için bu tarz bir cevap verdim iyi günler dilerim
Ben ne anlattığını anlamadım diye yazmadım ki.
Yazılanlardan anladığıma göre cevap verdiğimi söyledim.
Hala da söylüyorum.
LCD ekrana telefona sahip birisinin telefonda aod olmadığını bilmiyor olması aklıma gelmedi. O yüzden diğer alternatiflere göre yazdım.
Sizin cevabınızı da okudum ve niye aod olmayan bir telefonda aoddan bahsetmişki dedim ve o yüzden cevap yazdım.
Benim yaptığım bilmeden bol keseden sallamak değil; konuyu açan arkadaşın yazdıklarının farklı anlamlar çikartılabilecek türden olması nedeniyle o anlamlardan birine uygun cevap vermek.
Çkarılabilecek anlamlardan birisi de aodu aktif edemiyorummuş ve siz de onunla ilgili cevap yazmışsınız.
Çok şükür bugüne kadar hiç kimsenin ne bilgisayarina ne telefonuna ne de başka bir cihazına zarar vermedim.
Riskli işlemlerde gerekli uyarıları da yaptım.
Size de iyi günler.