Yardım Mi 10t Pro Kamera ve Isınma

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Selamlar.Dün Mi10t Pro aldim ön kamerada cektigim fotograflar mozaik seklinde piksel piksel bulanik gorunuyor çok can sıkıcı bi durum ayrıca 5 dakikalık bir goruntulu konuşma yaptım telefon çok fazla isindi var mı bu sorunları yaşayan

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
Selamlar.Dün Mi10t Pro aldim ön kamerada cektigim fotograflar mozaik seklinde piksel piksel bulanik gorunuyor çok can sıkıcı bi durum ayrıca 5 dakikalık bir goruntulu konuşma yaptım telefon çok fazla isindi var mı bu sorunları yaşayan
Merhaba yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ön kamerasından zaten pek birşey beklemeyin fakat okdarda piksel piksel olacak şekilde kötü değil ortamdaki ışıktan olabilir gündüz açık alanda da aynı problem varsa bir sıkıntı olabilir ısınma konusuna gelince aralıksız 3 saat Pubg Mobile oynuyorum hiç ısınma problemi yaşamadım kullanıcı olarak yorumlarimdir teknik olarak bişey diyemiyorum

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ön kamerasından zaten pek birşey beklemeyin fakat okdarda piksel piksel olacak şekilde kötü değil ortamdaki ışıktan olabilir gündüz açık alanda da aynı problem varsa bir sıkıntı olabilir ısınma konusuna gelince aralıksız 3 saat Pubg Mobile oynuyorum hiç ısınma problemi yaşamadım kullanıcı olarak yorumlarimdir teknik olarak bişey diyemiyorum
Akıcı 90 fps oynatıyorum yarim saate isiniyor cihaz

emreylm27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
2
Ben android 11 yükledim ayni sorun var bende 10 a gecmek lazım