Yardım Mi 10t pro kamera sorunu

kemal002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi10t pro
Konular
3
Arkadaşlar mi10t pro kullanıyorum. Akşam 21.00 dan sonra fotograf veya video çekemiyorum nesneler net değil insan veya hayvan , bitki farketmeksizin netlik renkler berbat insanların ve hayvanların yüzü net değil.... gcam kullan diyenler var benimle aynı sorunu yaşayan var mı önerisi olan çözüm üretebilen....
Bu arada defalarca sorun bildir diyerek xiaomi ye sorunu bildirdim ama çözüm üretmediler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Akıllı telefonlar karanlık alanlarda fotoğraf çekmek için çok mantıklı cihazlar değil. Xiaomi cihazlar ise hiç değil. İyi ışıklandırılmış bir ortamda çekim yapmanız, telefonu sabit tutmanız, hareketsiz bir nesneyi çekmeniz gerekir.

Oyla:

kemal002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi10t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim söylemek istediğim farklı birşey zaten profesyonel anlamda fotograf çekmek istemiyorum ama 6000 tl den fazla para verip de rezil olmak çok saçma siz çözüm üretebilecek misiniz bana onu söyler misiniz

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Global rom var bende, gece çekimini seçiyorum gayet de güzel çekiyor... AI yapay zekayı açıyor musun? Öyle bile güzel çekiyor bana göre....

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
benim söylemek istediğim farklı birşey zaten profesyonel anlamda fotograf çekmek istemiyorum ama 6000 tl den fazla para verip de rezil olmak çok saçma siz çözüm üretebilecek misiniz bana onu söyler misiniz
Burada kimse size çözüm üretmek zorunda değil. Üslup bu kadar sert olmamalı bence. Xiaomi cihazları gece çekim konusunda biraz geride. Mesela eski kullandığım LG G7 gözle önümü göremediğim yerde aydınlık gibi çekim yapıyordu. Resmen gece görüşü vardı telefonda. Karanlıkta çok iyi fotoğraf çekmek için 6000 TL'den fazlası gerekli.

Ben düz 10T kullanıyorum. Kamera ekranında daha fazla kısmına gelince "gece modu" mevcut sizde de olması lazım. Düz 10T bile iyi performans veriyor gece çekiminde. Pronun bu kadar kötü olacağını sanmam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bence mi10t pro başarılı kamerada, s20fe ile karşılaştırdım, mi10t pro çok iyi...

Oyla:

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Benim gece full karanlıkta çektiğim fotolar gayet güzel çıkıyor. Ultra iyi çekmesini beklemiyorum fakat resmen aydınlık bir şekilde çekiyor. Ben memnunum şahsen.

Oyla:

ahvalieza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
3
Bende mi 10t pro kullanıyorum söylediğiniz türden bir problem yaşamadım kullanan arkadaşlarım arasında da rastlamadım. Cihazınız garantili ise yetkili servise vermeniz en doğrusu olacaktır aksi takdirde yazılım ile alakalı problem de olabilir kendiniz farklı romlar deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt