Yardım Mİ 10T PRO cihazımı mi flash pro ile rom yüklerken BT kilitledim

odykent34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
note 8 pro
Konular
4
Discorddan arkadaşıma laf anlatıcam diye anlık bir hata yaparak flash and lock'u değiştirmeyi unuttum :)

1.sorum bunu hızlı çözmenin yolu yokmu an itibari ile 119 saat dior

2nci sorum tekrar cihaz kaydı ve imei atılması gerekiyor mu hangi adımları izlemem lazım

3ncü sorum miuimix eu kullanıyordum ondanda iyi dediğiniz rom var mı

4ndüncü sorum önerebileceğiniz magisk modülü varmı cihaza + kadar dediğiniz varmı varsa link atarmsnız

Hakkınızı helal edin istekler biraz fazla oldu 3 hafta oldu alalı cihazı silip kur yeniden yapılandır bir çok şey öğrendim ama el elden üstündür vereceğinizz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.321
Daha önce unlock ettiğiniz hesap ile içindeki hesap aynı ise direk açması gerekir tekrar ama hesap değişti ise o süreyi bekleyeceksiniz

odykent34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
note 8 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce unlock ettiğiniz hesap ile içindeki hesap aynı ise direk açması gerekir tekrar ama hesap değişti ise o süreyi bekleyeceksiniz
Telefon numaram üzerine açmıştık mi hesabını yine aynı şekilde telefon numaramla giriş yaptığımda bekletme süresi verdi sebebini bilmiyorum mi hesabı ile ilgili hiç ayar ile oynamadım beni aşan durumlarda kurtarmak çin kullanılır diye.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ayı hesap da olsa artık beklemeden açmıyor... 168 saat bekleyeceksiniz mecburen.

IMEI yöntemine bağlı... Kilit açılırken cihaz sıfırlanacak ve bazen atılmış IMEI de null olabiliyor..

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Discorddan arkadaşıma laf anlatıcam diye anlık bir hata yaparak flash and lock'u değiştirmeyi unuttum :)

1.sorum bunu hızlı çözmenin yolu yokmu an itibari ile 119 saat dior

2nci sorum tekrar cihaz kaydı ve imei atılması gerekiyor mu hangi adımları izlemem lazım

3ncü sorum miuimix eu kullanıyordum ondanda iyi dediğiniz rom var mı

4ndüncü sorum önerebileceğiniz magisk modülü varmı cihaza + kadar dediğiniz varmı varsa link atarmsnız

Hakkınızı helal edin istekler biraz fazla oldu 3 hafta oldu alalı cihazı silip kur yeniden yapılandır bir çok şey öğrendim ama el elden üstündür vereceğinizz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.
1- Normalde eski açtığın hesapla açarsanız hemen açılması lazım. Tabi her geçen gün birşeyler değişiyor
2- İmei silinmez. Yani en azından benim bildiğim Mİ10t serisinde silinmiyor
3- Kişiden kişiye değişiyor. Ben eu beta rom ile idare ediyorum. Tabi bende mi10t var. Ama çoğu kişi Stok endonezya romu öneriyor
4- Magisk modülleri ile bir kez ses çipini yakan biri olarak olarak önerim yok.

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
1- Normalde eski açtığın hesapla açarsanız hemen açılması lazım. Tabi her geçen gün birşeyler değişiyor
2- İmei silinmez. Yani en azından benim bildiğim Mİ10t serisinde silinmiyor
3- Kişiden kişiye değişiyor. Ben eu beta rom ile idare ediyorum. Tabi bende mi10t var. Ama çoğu kişi Stok endonezya romu öneriyor
4- Magisk modülleri ile bir kez ses çipini yakan biri olarak olarak önerim yok.
ses çipini yaktınızmı hocam helal valla size 😂

Üst Alt