Yardım Mi 10t pro bluetooth kulaklık ta ses kesilmesi

MadTwinz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui12
Telefon Modeli
10t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mİ 10 T PRO cihazım var. Bluetooth kulaklığıma bağlandıktan bir süre sonra müzik sesi kesiliyor. Bi süre bekleyim tekrar play tuşuna basınca müzik devam ediyor. Özellikle YouTube videoları izlerken sürekli durdurup başlatmam gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek yada aynı sıkıntıyı yaşayan biri varmı. Mi5 s kullanıyordum daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. Codec vs olabilirmi sorun? Cihazda hethangi bi rom yüklü değil orjinal global sürüm kullanıyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
İlginç bir durum gerçekten.
Müzik uygulamasının uyutulmadığından emin olun. Ben çalışırken sürekli bluetooth kulaklık ile müzik dinliyorum ve hiç kesilme sorunu yaşamadım. Farklı bir kulaklık ile test edin önce.

Oyla:

MadTwinz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginç bir durum gerçekten.
Müzik uygulamasının uyutulmadığından emin olun. Ben çalışırken sürekli bluetooth kulaklık ile müzik dinliyorum ve hiç kesilme sorunu yaşamadım. Farklı bir kulaklık ile test edin önce.
Spotify netflix YouTube mi müzik hepsinde aynı sorun. Kulaklığımı farklı cihazlarımda uzun süredir kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Spotify netflix YouTube mi müzik hepsinde aynı sorun. Kulaklığımı farklı cihazlarımda uzun süredir kullanıyorum böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım
Bu gece tam 6 saat Bluetooth kulaklık ile gezdim. Oyun oynadım. 0 gecikme, mükemmel ses performansı aldım. Youtube Music 3 saatten fazla aktif çalıştı ve hiçbir sorun yaşamadım. Haylou T15 kullanıyorum. Miui 12.5.5 EEA ile. Bence sizin kulaklık ile alakalı bir sorun var. Mi 10T Bluetooth versiyonu 5.1 bu arada

Oyla:
Üst Alt