Soru Mi 10T Pro almalı mıyım?

• Konbuyu başlatan XDroid
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 174

XDroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S8+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, mevcutta OnePlus 7 Pro 12/256 kullanıyorum. Uzun süreler boyunca oyun oynayan birisiyim, tüm telefonlarım Amoled ekranlıydı ve 6 ay içinde hepsinde ciddi kalıcı gölgelenmeler oluştu. Aldığımız telefon 4 bin lira orjinal Amoled ekran 1-1,5 bin lira. Cep yakıyor. Sizce Mi 10T Pro modeline geçmek mantıklı olur mu?

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam emin ol mi 10t pro ekranı da onlardan kalır yanı yok 1 yıldır amoled panel kullanıyorum amoled yanığının sebebi otomatik parlaklık, gereksiz yere parlaklığı sonda kullanan herkeste amoled yanığı var nedense bende hiç olmadı. Hem göz sağlığı hemde ekran sağlığı için ekran parlaklığı güneşte dışarda olmadıkça maks seviye yapılmamalı ayrıca ayda bir 1 hafta full karanlık mod kullan ve arka plan da siyah olsun amoled panel sonuçta organik bileşenlerden yapılıyor ömrü diğer ekranlara oranla elbette daha kısa olur. Mi 10t pro ya gelecek olursak o da güzel cihaz kişisel tercihinize kalmış fakat ekran yanığı her ekran teknolojisinde mevcut bir sorun bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt