Çözüldü Mi 10T Netflix Sorunu

ugurbbr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 10T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Ben telefonumdan netflixi hd şekilde izliyebilirken artık sd kalitesinde açıyor. Araştırdımki widevine sertifikası l3 olmuş. Sanırım Önceden l1'di yoksa hd kalitesinde izliyemezdim. Biraz araştırmam sonucu ayarlardan parmak izi ödemeden widevine(L1) sekmesinden sertifikayı indir sekmesine tıklıyorum beklıyorum bir müddet ve hata veriyor. Ben bu sorunu nasıl düzeltebılırım acaba bilgisi olan varmı? Telefonun hiç versiyonuyla felan oynamadım pek anlamam zaten global versiyon.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Merhaba. Ben telefonumdan netflixi hd şekilde izliyebilirken artık sd kalitesinde açıyor. Araştırdımki widevine sertifikası l3 olmuş. Sanırım Önceden l1'di yoksa hd kalitesinde izliyemezdim. Biraz araştırmam sonucu ayarlardan parmak izi ödemeden widevine(L1) sekmesinden sertifikayı indir sekmesine tıklıyorum beklıyorum bir müddet ve hata veriyor. Ben bu sorunu nasıl düzeltebılırım acaba bilgisi olan varmı? Telefonun hiç versiyonuyla felan oynamadım pek anlamam zaten global versiyon.
Bu hata genelde telefonu yeniden başlatınca çözülüyor birkaç kere yapın düzelir

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Daha önce benzer sorun yaşadım. Çözüm olarak en güncel global romu Kurdum Parmak izi kısmından sertifikayı güncelledim.
Ardından kullandığım roma geri döndüm.
Bir daha hiç sertifika sorunu olmadı.

Oyla:
Üst Alt