Yardım Mi 10T Instagram sorunu

ugurbbr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.2
Telefon Modeli
Mi 10T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Henüz cihazı dün edindim. Daha önce mi 9 lite kullaniyordum. Şöyle birşey fark ettim, Instagram da karşı tarafın yüklediği videoları çok düşük kalitede açıyor. Atıyorum 433 sayfasının attığı video kaliteleri çok düşük geliyor. Wifi veya mobil veri fark etmiyor aynı. Bunun bir ayari varmı acaba?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Tüm Android cihazlarda Instagram kullanmak sorunlu. Instader gibi modlu Instagram uygulamalarını kurarsanız yüksek kaliteye zorlama ayarlarını açabilirsiniz.

Oyla:

ugurbbr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm Android cihazlarda Instagram kullanmak sorunlu. Instader gibi modlu Instagram uygulamalarını kurarsanız yüksek kaliteye zorlama ayarlarını açabilirsiniz.
Önceki cihazımda video kaliteleri daha yüksek izliyordum gibime geliyor yanılıyor olabilirim yada amoledden lcd ye geçtiğim içinde değişik geliyor olabilir bilemedim. Yani uygulamam bir ayar yok sonuç olarak değilmi?

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
InstAero modlu instagram uygulamasına da bakabilirsiniz.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Önceki cihazımda video kaliteleri daha yüksek izliyordum gibime geliyor yanılıyor olabilirim yada amoledden lcd ye geçtiğim içinde değişik geliyor olabilir bilemedim. Yani uygulamam bir ayar yok sonuç olarak değilmi?
Orijinal uygulamada bunun için bir ayar yok, modlu Instagram uygulamalarında var.

Instagram bazı cihazlarda optimize çalışıyor sadece ama o da biraz şansa kalmış bir şey. Galaxy J7'de Instagram çok net iken Galaxy C7, Redmi Note 8, Mi Note 10 gibi cihazlarda Instagram berbat çalışıyor mesela. Düzgün çalışan telefon oranı %0.1 herhalde.

Oyla:

mkarakalem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 10T pro
Konular
2
Arkadaşlar bu sorun telefondan değil android ve Instagram dan kaynaklanıyor. Çektiğiniz videoları Gbinstagram moduyla sorunsuz yükleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt