Yardım Mi 10t FPS dalgalanma

cihan992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
mi 5s
Konular
11
Poco F1 kullanırken ngk Kernel manager ile çok rahat oynuyordum sistem dosyalarına şarj kontrol falan bir sürü şey yapıyordum mi 10t de pubgde 90 FPS oynarken sürekli 60 fps e düşüyor bildiğiniz Kernel varmı bir türlü bulamadim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Poco F1 kullanırken ngk Kernel manager ile çok rahat oynuyordum sistem dosyalarına şarj kontrol falan bir sürü şey yapıyordum mi 10t de pubgde 90 FPS oynarken sürekli 60 fps e düşüyor bildiğiniz Kernel varmı bir türlü bulamadim
Şu ana kadar hiç mi 10 t için kernel paylaşımına herhangi bir yerde denk gelmedim hocam galiba hiç yok

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
bende bulamadım hocam kernel yok şuanlık

Durucu Sigorta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmet
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Konular
1
Mİ10T ile samsung TV ye ekran yansıttığımda TVde karıncalanmalar oluyor. GooglePlaydan program yüklesemde aynı sorunla karşılaşıyorum. Oğlumun X marka telefonla bağlandığımda hiç bir sorun olmuyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Üst Alt