Yardım Mi 10T Fotoğraf Yükleme Sorunu

SchoField

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi 13T PRO
Konular
2
Bazı sitelere ve uygulamalarda, yüklerken veya bir başkasına fotoğraf atarken galeriden fotoğraf seçiyorum ancak fotoğraf seçilmiyor. Sizce nedeni ne olabilir? Fotoğrafı seçsin diye basıyorum ancak bir etkisi

Mogans00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Tuğra
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Bazı sitelere ve uygulamalarda, yüklerken veya bir başkasına fotoğraf atarken galeriden fotoğraf seçiyorum ancak fotoğraf seçilmiyor. Sizce nedeni ne olabilir? Fotoğrafı seçsin diye basıyorum ancak bir etkisi
Ben sitenin bir sorunu olduğunu düşünüyorum böyle bir ayar olduğunu hatırlamıyorum.Baska bir telefonla deneyip acaba tekrar yazabilir misiniz ve (o telefon hakkında bilgi veriniz,marka model sürüm vb.)
Bootloader kilidi açık mı ?

SchoField

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi 13T PRO
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sitenin bir sorunu olduğunu düşünüyorum böyle bir ayar olduğunu hatırlamıyorum.Baska bir telefonla deneyip acaba tekrar yazabilir misiniz ve (o telefon hakkında bilgi veriniz,marka model sürüm vb.)
Bootloader kilidi açık mı ?
Öncelikle kusura bakmayın çok geç gördüm. Hocam LinkedIn üzerinden bir başvuru yapacağım. Chrome uygulaması üzerinden cv yüklemesi veya bir fotoğraf yüklemesi yaparken seçtiğim halde yüklenmiyor. Ve bu sürekli oluyor. Samsung s8+ cihaza sahip arkadaşımla birlikte denedik arkadaşım aynı benim yaptığım şekilde deniyor onda yükledi. Ancak mi 10t cihazımda yükleme yapamıyorum.

SchoField

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Xiaomi 13T PRO
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunumu çözdüm. Ayarlar > geliştirici kısmından miui optimizasyonu kapalıymş. Yabancı forumlardan bakıp sorunumu düzelttim.

Üst Alt