Yardım Mi 10000 Mah Versiyon 3 PowerBank Şarj Kesiyor

Ranegade95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10k
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi 10000 Mah
Telefon Modeli
Mi 100000 Mah
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, dün sipariş verdiğim powerbankım geldi. 1 gece şarjda tuttum ve bugün ilk kez telefonumu şarj ettim fakat bir baktım %99 da şarj olmayı kesmiş. Kabloyu çıkartıp taktım şarj etmedi son olarak powerbankın tuşuna bastım şarj olmaya başladı ve 1 2 dakika içinde %100 olup bir kaç saniye içindede şarj olmayı kesti.

Benim sorum telefon tam dolmadan neden akımı %99 da iken kesti. Powerbank i iade edeyim mi ayıplı mal gelmiş olabilir mi ? Yoksa bir seferliğe mahsus olan bir sorun olabilir mi ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Anlattığınıza göre "Akım koruma teknolojisi" devreye giriyor bu iyi bir şey, telefonun sürekli şarjda kalmasını engelliyor ayrıca ürünün özelliklerine baktığımızda bu özelliği de görebiliyoruz.

Oyla:

Ranegade95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10k
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sorun telefon %100 olmadığı halde akımı kesmesi. Bu olmaması gereken bir şey değil mi

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Ama sorun telefon %100 olmadığı halde akımı kesmesi. Bu olmaması gereken bir şey değil mi
"%99 da şarj olmayı kesmiş" demişsiniz belki sizin bakmadığınız sürede %100'e çıkmış olabilir (sadece bir varsayım) .

Ver. 3 Powerbank kullanmadığım için şu anda sadece ürünün teknik bilgilerine göre konuşuyorum, Ver. 3 Powerbank kullanan birileri size yardım ederse daha net bir cevap alırsınız.

Bu arada başka bir telefonda denediniz mi Powerbank'ı ?

veya

Biraz şarjınızı azaltın ardından tekrar deneyin.

Oyla:

Ranegade95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10k
Konular
1
"%99 da şarj olmayı kesmiş" demişsiniz belki sizin bakmadığınız sürede %100'e çıkmış olabilir (sadece bir varsayım) .

Ver. 3 Powerbank kullanmadığım için şu anda sadece ürünün teknik bilgilerine göre konuşuyorum, Ver. 3 Powerbank kullanan birileri size yardım ederse daha net bir cevap alırsınız.

Bu arada başka bir telefonda denediniz mi Powerbank'ı ?

veya

Biraz şarjınızı azaltın ardından tekrar deneyin.

Daha 1 kere şarj etme fırsatım oldu en kısa sürede tekrar şarj edicem. En kötü dediğiniz gibi biraz şarjı azaltıp %95 %97 seviyelerine indirip tekrar şarja takıcam. Teşekkür ederim ilginiz için

Benimle aynı powerbankı kullananlarda fikirlerini belirtirse çok memnun olurum

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Daha 1 kere şarj etme fırsatım oldu en kısa sürede tekrar şarj edicem. En kötü dediğiniz gibi biraz şarjı azaltıp %95 %97 seviyelerine indirip tekrar şarja takıcam. Teşekkür ederim ilginiz için

Benimle aynı powerbankı kullananlarda fikirlerini belirtirse çok memnun olurum
Rica ederim hocam, iyi geceler, iyi forumlar hi~~

Oyla:

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Li-Po Piller %100 şarj Olmaması Lazım Yüksek Akım Pili Öldürebilir Bunu Korumak Amaçlı Olabilir. Şunu Kontrol Edin Sadece %100 Gelincemi Kesiyor Yoksa Hepmi Şarj Kesiyor Diye Kontrol Ediniz.

Oyla:

Ranegade95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10k
Konular
1
Dün gece telefon prizde şarj oluyordu %93 de çekip powerbank e taktım. Kullandığım telefon iphone bende 2 tane kablo var bu sefer diğer kablo ile şarj ettim ve powerbankte diğer usb soketine taktım. Telefonu tam istediğim şekilde %100 e doldurdu ve en önemlisi %100 olunca 20 dakika daha doldurup sonra akımı kesti.

Olması gereken bu sanırım dimi ? İnşallah tek seferlik sorun yaşamışımdır. Tekrar tekrar diğer usb girişine takıp öyle sonrada diğer usb kablosunu takıp denicem herhang bir sorun olucak mı yoksa tek seferlik bir sorun mu yaşadım onu öğrenmeye çalışıcam.

Oyla:
Üst Alt