Yardım Mi 10 ultra

SWETupac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 21.2.3
Telefon Modeli
Mi 10 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Şuan haftalık beta kullanıyorum eu rom da, PC olmadığı için sabit bir kararlı romda kalmak istiyorum nasıl yapacağım hakkında da bilgi verirseniz sevinirim PC olmadan USB ile

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
EU Stabil'e temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz. OTG ile USB flaş bellek bağlarsanız rahatça kurulum yaparsınız.

EU Stabil son sürüm indirme bağlantısı:
"Try to download anyway" yazısına tıklarsanız iner.

Bazen cihazdan cihaza kurulum şekli değişebiliyor. Bu nedenle zaten var olan Mi 10 Ultra alt forumumuzdaki Beta konusunun yükleme talimatına uymanızı tavsiye ederim. Aynı adımlarla kurulum yapacaksınız, tek fark yukarıda verdiğim Stabil sürümü kuracaksınız Beta yerine.

Dipçe: Temiz kurulumda verileriniz silinecektir. Yedek almayı unutmayın.

Oyla:

SWETupac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU Stabil'e temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz. OTG ile USB flaş bellek bağlarsanız rahatça kurulum yaparsınız.

EU Stabil son sürüm indirme bağlantısı:
"Try to download anyway" yazısına tıklarsanız iner.

Bazen cihazdan cihaza kurulum şekli değişebiliyor. Bu nedenle zaten var olan Mi 10 Ultra alt forumumuzdaki Beta konusunun yükleme talimatına uymanızı tavsiye ederim. Aynı adımlarla kurulum yapacaksınız, tek fark yukarıda verdiğim Stabil sürümü kuracaksınız Beta yerine.

Dipçe: Temiz kurulumda verileriniz silinecektir. Yedek almayı unutmayın.
Sen mükemmel bir insansın teşekkür ederim

Oyla:

Eralper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eralp
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
0
MIU Eu rom V12.1.1 stable versiyon kurulu... Bu versiyonu indirip yükleyebilir miyim kardeşim ben de? Ayrıca verileri komple kaybedecek miyim? Ve telefonumu Google uygulamaları yedeklemek dışında basitçe yedekleyebileceğim bir yöntem var mı?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
MIU Eu rom V12.1.1 stable versiyon kurulu... Bu versiyonu indirip yükleyebilir miyim kardeşim ben de? Ayrıca verileri komple kaybedecek miyim? Ve telefonumu Google uygulamaları yedeklemek dışında basitçe yedekleyebileceğim bir yöntem var mı?
Zaten EU Rom'daysanız wipe cache ve dalvik yaparak kurabilirsiniz daha üst sürümleri. Wipe cache, dalvik ve system de yapabilirsiniz hatta ama gerek yok gibi.

Yine de büyük bir güncelleme olacak sizin için. Bu nedenle temiz kurulum veya sonrasında format atmanızı tavsiye ederim. :)

Drive, Yandex Disk, OneDrive gibi bulut depolama yöntemleriyle yedekleme yapabilirsiniz. Veya OTG kablosu alıp flaş belleğe atabilirsiniz, daha hızlı olacaktır.

Düzenleme: Forum Kuralları gereği birbirimize "siz" kişisiyle hitap etmek zorundayız. Ayrıca Forum'da kullandığımız hitap sözcüğümüz de "hocam"dır, "Kardeşim, reis, üstad, kanka, rafık" gibi söylemler Forum iklimine uymamaktadır. Bu konuda da dikkatli olursak daha güzel olacaktır. :)

Oyla:

Eralper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eralp
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
0
Verdiğiniz cevaptan bu sürümü yükleyebileceğim anlaşılıyor. Cevabınız ve uyarınız için çok teşekkür ederim.

Oyla:

Eralper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eralp
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
0
merhaba
Zaten EU Rom'daysanız wipe cache ve dalvik yaparak kurabilirsiniz daha üst sürümleri. Wipe cache, dalvik ve system de yapabilirsiniz hatta ama gerek yok gibi.
FLRM yazan bir ekran açılıyor orada gördüm bu başlıkları... Bu işlemi orada mı yapacağım? Yaparsam indirdiğim dosyayı kurmaya hiç gerek kalmadan bu işlemle güncelleme yapılabiliyor mu? Tarif edebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
merhaba

FLRM yazan bir ekran açılıyor orada gördüm bu başlıkları... Bu işlemi orada mı yapacağım? Yaparsam indirdiğim dosyayı kurmaya hiç gerek kalmadan bu işlemle güncelleme yapılabiliyor mu? Tarif edebilir misiniz? Teşekkür ederim.
FLRM nedir bir bilgim yok. Custom recovery olarak ne kuruluysa ondan yapmanız lazım. Genelde TWRP oluyor, OrangeFox ve PitchBlack isminde farklı custom recoveryler de var. Onların üstünden de yapabilirsiniz.

Romu indirin. Cihazı kapatın. Tamamen kapanınca güç ve ses açma tuşuna basılı tutun. Mi yazısı çıksa da çekmeyin parmaklarınızı. Custom recovery açılacaktır. Açılınca Wipe kısmına girip sadece Cache ve Dalvik'i seçip aşağıdaki çubuğu kaydırın (TWRP'de kaydırma oluyor, diğerlerinde farklı olabilir). İşlem bitince TWRP'nin ana ekranına gelip Install kısmına girin. Romu bulup seçin. Aşağıdaki çubuğu kaydırın. İşlem bitince yine Wipe cache ve dalvik yapın. Reboot system'e basın.

Oyla:

Eralper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eralp
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
0
FLRM nedir bir bilgim yok. Custom recovery olarak ne kuruluysa ondan yapmanız lazım. Genelde TWRP oluyor, OrangeFox ve PitchBlack isminde farklı custom recoveryler de var. Onların üstünden de yapabilirsiniz.

Romu indirin. Cihazı kapatın. Tamamen kapanınca güç ve ses açma tuşuna basılı tutun. Mi yazısı çıksa da çekmeyin parmaklarınızı. Custom recovery açılacaktır. Açılınca Wipe kısmına girip sadece Cache ve Dalvik'i seçip aşağıdaki çubuğu kaydırın (TWRP'de kaydırma oluyor, diğerlerinde farklı olabilir). İşlem bitince TWRP'nin ana ekranına gelip Install kısmına girin. Romu bulup seçin. Aşağıdaki çubuğu kaydırın. İşlem bitince yine Wipe cache ve dalvik yapın. Reboot system'e basın.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu işlem telefonumu tamamen sıfırlayacak mı? Notları, rehberi vesaire verileri kaybedecek miyim?

Oyla:
Üst Alt