Çözüldü Mi 10 Ultra yüklenme ekranında takılı kaldı

mvessed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
maximilian
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13 by xiaomi.eu 22.3.16 Beta
Telefon Modeli
Mi 10 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazda kurulu olan MIUI 13 by xiaomi.eu 22.3.16 Beta sürümünün üstüne format atmadan, direk install panelinden xiaomi.eu MIUI 14.0.2.0 sürümü kurdum ikisi de eu olduğu için, reboota bastım, fakat cihazda işletim sistemine sahip olmadığına dair bir uyarı aldım, sonrasında ise hemen cihazda olan farklı bir romu direk atayayım diyerek project matrixx yükledim. Rebootladıktan sonra neredeyse bir saattir yüklenme ekranında. Normal bir durum gibi gelmedi, bir hata yapılmış olabilir mi yüklerken?

Çözüm
Fastboot modunda, cihazınız için twrp varsa yükleyin ve twrp içinden XiaomiEu romunu temiz kurulum şeklinde yeniden kurun. Eğer Stock rom kuracaksanız, fastboot modundan çıkmadan mi flash ile orijinal romu kurun, düzelir.

mvessed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
maximilian
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an fastboot menüsüne geçebildim, cihazın güç tuşuna basılı tutarak cihazı kapatıp, mi ekranından ses kısma tuşu ile basılı tutup fastboota girdim. Ne yapabilirim şu an?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Fastboot modunda, cihazınız için twrp varsa yükleyin ve twrp içinden XiaomiEu romunu temiz kurulum şeklinde yeniden kurun. Eğer Stock rom kuracaksanız, fastboot modundan çıkmadan mi flash ile orijinal romu kurun, düzelir.

Oyla: Çözüm

mvessed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
maximilian
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
1
Twrp yükleyemedim cihaza, mevcut olan android 12 ve 13 sürümlerini denedim. Mi flash üzerinden yükleyebileceğim hangi romlar mevcut?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Twrp yükleyemedim cihaza, mevcut olan android 12 ve 13 sürümlerini denedim. Mi flash üzerinden yükleyebileceğim hangi romlar mevcut?
Cihazınız için yayınlanmış Stock romların hepsi. Aşağıdaki linkten cihaz modelini seçin, fastboot olanları indirin.

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Rom başarılı şekilde kurulduysa no os installed uyarısını gözardı etmek gerekiyor. İsmini unuttuğum bir geliştiricinin yaptığı twrp menülerinde bu sorun vardı, zaman zaman rom kurulu olsa bile no os installed diyordu.

Oyla:

mvessed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
maximilian
Cihazım
Mi 10 Ultra
Konular
1
Tamamdır, sorunsuz bir şekilde kurdum Mi flash üzerinden, teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt