Yardım Mi 10 - TWRP yüklememe rağmen fastboot modunda kalıyor.

quallyst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantuğ
Cihazım
Mi 10
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, bugün üç oldu sıfırdan Rom flashlıyorum cihazıma. Sebebi de şu: Başından beri magisk ve twrp yüklü cihazımda ses açma tuşuyla power tuşuna aynı anda bastığımda direkt fastboot ekranında kalmasıydı. Mevcut TWRP'nin silindiğini düşünüp sıfırdan tek tuş ile TWRP yükleme aracını kullanarak TWRP flashladım. Bu flash sonrası telefon fastboot ekranında hiç bir şekilde çıkmadı, bootloop'a döndüm. Şimdi TWRP üzerinden rom güncellemesini yapıp magisk'i kurdum fakat tekrar yeniden başlatıp TWRP'yi açmak istediğimde fastboot ekranında kalıyorum. Üç saattir bununla uğraşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
Merhaba arkadaşlar, bugün üç oldu sıfırdan Rom flashlıyorum cihazıma. Sebebi de şu: Başından beri magisk ve twrp yüklü cihazımda ses açma tuşuyla power tuşuna aynı anda bastığımda direkt fastboot ekranında kalmasıydı. Mevcut TWRP'nin silindiğini düşünüp sıfırdan tek tuş ile TWRP yükleme aracını kullanarak TWRP flashladım. Bu flash sonrası telefon fastboot ekranında hiç bir şekilde çıkmadı, bootloop'a döndüm. Şimdi TWRP üzerinden rom güncellemesini yapıp magisk'i kurdum fakat tekrar yeniden başlatıp TWRP'yi açmak istediğimde fastboot ekranında kalıyorum. Üç saattir bununla uğraşıyorum, yardımcı olabilecek var mı?
Ses acma ve kapama tusuna ayni anda bassrak guc düğmesine bas. Çince yazilar cikacak. 2. Secenegi sec. Bu telefonu acacaktir. Ama.tekrar twrp kurmayi denediginde fastboot da kalabilir.

Oyla:

quallyst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantuğ
Cihazım
Mi 10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dördüncü kez sıfır rom sonrası twrp'yi flashladım. twrp'nin silinmemesi için ne yapabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu kesin olarak anladım şimdi. TWRP üzerinden custom rom kurduktan sonra magisk kurmama rağmen TWRP siliniyor, yüklediğim rom eu son sürümü.

Son düzenleme:
Oyla:

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
buradaki twrp yi kurup,ardından xiaomi.eu romu kurun akabinde teli açmadan twrp ekranında format data yapın ,tel açılıp kurulunca ,ek ayarlar geliştirici seçeneklerinden "advanced power menu" yu aktif edin ve teli recovery "kurtarma" modunda açın daha sonra magisk 21 kurun ,sorunsuzca açılması ve twrp nin kalıcı olması gerekiyor.ben bu şekilde kullanıyorum ,ANCAK her rom yenilemenizde "format data" yapmadan tel açılmıyacak fastboot modunda kalacaktır
ek:hem romu hemde magisk 21 i usb otg üzerinden kurdum çünkü internal storage harici bir şey görülmüyor

Son düzenleme:
Oyla:

quallyst

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cantuğ
Cihazım
Mi 10
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu TWRP'yi yüklediğimde her güncellemede format data mı yapmak zorundayım yoksa sadece böyle MIUI veya Android sürümü değişirken mi format data yapacağım?

Oyla:

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
Bu TWRP'yi yüklediğimde her güncellemede format data mı yapmak zorundayım yoksa sadece böyle MIUI veya Android sürümü değişirken mi format data yapacağım?
hepsinde format data yapılıyor yada ben hep öyle yaptım(iki kez)

Oyla:

sceryavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 10
Meslek
-
Konular
16

Android 11 için her güncellemede.

Oyla:

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27

knk cihazın fastboot dosyasını indirip bilgisayardan falshlaman gerekiyor anlatımı linkte bulabilrisin

Oyla:

alperen26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mİ 10
Cihazım
Mİ 10
Meslek
Emekli
Konular
0

knk cihazın fastboot dosyasını indirip bilgisayardan falshlaman gerekiyor anlatımı linkte bulabilrisin
teşekkür ederim bir deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim açıldı

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt